Account Manager – Malmö

På Bisnode arbetar över 2 100 experter med att tolka, förädla och förstå data som ligger till grund för våra kunders affärsbeslut. Vi bidrar till att göra vardagen enklare för våra kunder genom att varje dag leverera tusentals beslutsunderlag till företag, myndigheter, kommuner och organisationer. Våra lösningar hjälper våra kunder att:

  • Utveckla sin verksamhet med rätt beslutsunderlag. 
  • Optimera sina risker med träffsäkra analyser.
  • Öka träffsäkerheten i sin marknadsföring.

Nu söker vi i teamet Large Accounts, Technology & Service en kollega i Skåne som brinner för data och affärer lika mycket som vi gör.

Om rollen

Som Account Manager hos Bisnode Large Accounts, Technology & Services ansvarar du för en spännande kundportfölj inom branscherna telekom, energi, tillverkande industri, professional services och media. Du fokuserar på att utveckla befintliga affärer samtidigt som du hittar nya möjligheter hos dina kunder som ingen annan har sett.

Bisnodes lösningar förbättrar våra kunders affärsprocesser. Det innebär samtidigt att säljprocessen många gånger kan vara ganska komplex och innefatta många beslutsfattare hos kunden. Därför vill vi att du är van vid konsultativ försäljning med kundvärde i fokus. Du tillbringar mycket tid hos dina kunder samtidigt som du driver interna kundteam med specialister och konsulter.

Du utgår ifrån kontoret i Malmö men ingår i ett motiverat och modigt team med kollegor från olika delar av landet.

Vi söker dig som:

  • Med stolthet vill representera våra värdeord: Tillit, Nyfikenhet, Samarbete, Kundfokus
  • Drivs av att göra affärer med fokus på långsiktighet och förtroende
  • Har ett analytiskt förhållningssätt
  • Har arbetat med konceptuell försäljning och bra på att förstå kundens affär och presentera rätt lösning
  • Är teamorienterad och uthållig med en egen drivkraft att lyckas
  • Obehindrat uttrycker dig muntligt och skriftligt på affärsengelska
  • Är trygg att prata med kontaktytor på C-level nivå hos ledande företag

Din bakgrund

Du har sannolikt akademisk examen med inriktning mot ekonomi och/eller marknadsföring. Vidare har du troligen minst 5 års arbetslivserfarenhet med dokumenterade resultat av kvalificerad försäljning med storkundsansvar. Erfarenhet inom risk och kreditanalys är meriterande. Erfarenhet från att arbeta mot telekom-, energi- eller byggbolag är också meriterande. Ansvar för ett lokalt säljkontor eller drivit eget företag är en erfarenhet vi värdesätter.

Du har förmågan att sätta dig in och förstå kundens köpprocess. Som person är du en självmotiverad och resultatinriktad relationsskapare med stark förmåga att bygga nätverk för att säkerställa din framgång. Då du kommer att driva interna projektteam är det viktigt att du trivs med att engagera kollegor med olika kompetenser i dina kunders utmaningar.

Vårt erbjudande till dig

Bisnode kan erbjuda dig en mycket stimulerande och dynamisk arbetsmiljö i ett företag som är med och driver utvecklingen i sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med många av de ledande företagen i Sverige. Du kommer till en tillväxtkoncern där personalen trivs och där du får stora möjligheter att utvecklas. 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniorkonsult Johnny Björklund. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny via mail johnny.bjorklund@salesonly.se eller på tel. 076 – 0001807. Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt. Du söker tjänsten via ”ansök här” knappen nedan.

Kontaktperson

Johnny Björklund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 000 18 07