Distriktsansvarig Säljare för Hunton Fiber AB

Med en affärsidé att producera och sälja miljövänliga och energieffektiva bygglösningar baserade på trä och träfiber så ligger Hunton Fibers riktning helt i linje med hållbarhetstänk och dem alltfler kraven kring att bygga miljövänligt. Hunton Fiber har en historia som sträcker sig så långt tillbaka till som 1889 och som än idag är framtidens bolag.

Som distriktansvarig säljare för Hunton Fiber är du ansvarig för en egen kundportfölj bestående av byggmästare, entreprenörer, husindustrin och byggvaruhandeln i Stockholm, Örebro län, Södermanland län, Västmanland län, Uppsala län, Dalarna och Gävleborg. Du kommer även att bearbeta arkitekter och konstruktörer en del av tiden.

Genom att kombinera ett byggtekniskt intresse med förståelse för kundens behov och se affärsmöjligheter, bygger du upp nya kundrelationer och utvecklar befintliga affärer. Du planerar, genomför och följer upp dina kundbesök självständigt och strukturerat och drivs av att arbeta mot uppsatta säljmål. Att arbeta långsiktigt och förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas. I tjänsten som säljare har du många interna och externa kontakter och kommunicerar obehindrat i tal och skrift med beslutsfattare inom alla nivåer.

Du utgår från ditt hem, företrädesvis i Stockholm med omnejd och att resa i tjänsten är en förutsättning. 

VI ERBJUDER:

·      Ett stimulerande säljarbete där du ansvarar för ett säljdistrikt med befintliga kunder och god tillväxtpotential

·      Att arbeta med produkter som är miljövänliga och hållbara

·      Goda möjligheter att växa inom företaget på sikt

·      En gedigen introduktion i Norge där man går ”Huntonskolan” får fabriksvisning och utbildas på dem olika avdelningarna

Om dig/VI SÖKER DIG SOM:

·      3-5 års säljerfarenhet med dokumenterade resultat

·      Bakgrund inom byggbranschen

·      Förmåga att jobba systematiskt och strukturerat

·      Grundläggande kunskaper i Office och erfarenhet av att jobba med CRM

Är du en energisk person som söker nya utmaningar och som stämmer in på ovan krav, då är du varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad och Researcher Maja Stockwell. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20/2-2019.

I Norden har vi använt trä som byggmaterial i hundratals år. Denna erfarenhet har gett Hunton en stabil grund, och redan när Hunton grundades, 1889, hade vi ett tydligt mål: Vi skulle producera marknadens bästa bygglösningar.

Under företagets snart 130 år, har vi lärt oss mycket nytt. Åren har inneburit omställningar och löpande nytänkande, och inte minst lyhördhet för kundernas behov. Detta bidrar till att vi lyssnar och levererar produkter som passar kunderna ännu bättre.

Vi är stolta över vår historia, men vårt stora fokus ligger på framtiden. För att kunna utveckla hållbara och solida bygglösningar anställer vi både kvinnliga och manliga experter från hela Norden. Vår kunskap om att bygga enkelt och miljövänligt – ska göra oss till den mest rekommenderade leverantören. Vill du veta mer om oss, besök gärna: www.hunton.se

Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, distriktssäljare, regionsäljare, distriktansvarig säljare, b2b, sales, ”sales only”

Kontaktperson

Theresia Årestad

Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28