Key Account Manager mot ÅF – Bilvårdsprodukter

CIFAB Trading – Bilvård för konsument, proffs och storförbrukare! Med flera välkända och starka varumärken inom bilvård, erbjuder CIFAB Trading en mycket utvecklande och intressant tjänst som Key Account Manager. Vi söker nu en engagerad och innovativ KAM – med ansvar för försäljning av bilvårdsprodukter till återförsäljare och proffsmarknaden i Norden!

OM TJÄNSTEN

I rollen som Key Account Manager kommer du ansvara för att utveckla våra befintliga nyckelkonton, samt identifiera och bearbeta nya kunder på central nivå i Sverige och Norge. På ett strukturerat och strategiskt sätt utvecklar du försäljningen hos flera av våra större kunder; välkända och etablerade kedjor inom fackhandel, bensinstationer och proffskunder såsom biltvättar och bilhandlare.

VI ERBJUDER DIG

 • möjligheten att få representera världskända varumärken av premiumkvalitét
 • chans att vara med på en rolig, energifylld och fortsatt stabil tillväxtresa
 • nära samarbete med dina kollegor och försäljningschef (som du rapporterar till), samt en positiv arbetsmiljö med korta beslutsvägar och en ny tjänst i vårt prestigelösa säljteam
 • en omväxlande roll där du får jobba med centrala kunder i Sverige och Norge
 • vackra lokaler i Klippan, centralt i Göteborg, samt en trivsam och omtänksam arbetsplats, där vi värdesätter handlingskraft, nytänkande, engagemang och personligt ansvar

OM DIG – Erfarenheter & Egenskaper

Du är entreprenören som drivs av att finna lösningar som skapar lönsamhet för din kund. Som person är du social och utåtriktad, initiativrik, resultatorienterad och strukturerad. Konkreta mål är något som du uppskattar och du når dessa genom väl genomtänkta aktiviteter, med rätt verktyg och handlingsplaner. Du etablerar enkelt goda relationer och brinner för att utveckla dina kunders affär. Du är van att arbeta självständigt och tycker samtidigt om att samarbeta. För att trivas hos oss och lyckas i rollen, ser vi att du har förmåga att ge input till koncept- och produktutveckling. Vidare ser vi gärna att du har:

 • tidigare erfarenhet av KAM-arbete, med bearbetning av beslutsfattare på central nivå
 • vana och förmåga att planera, prioritera och följa upp försäljningsaktiviteter
 • goda kunskaper i engelska, presentationsteknik och förhandlingar
 • intresse för och gärna erfarenhet från likvärdiga produkter och/eller jämförbara branscher
 • god ekonomisk förståelse och vana av att arbeta med avtal, kalkyler, samt digitala affärssystem
 • en lyhördhet för marknaden och kundernas behov, med förmåga att skapa anpassade samarbeten och lösningar

Hos oss är förändring och utveckling en naturlig del i arbetet och nu söker vi en medarbetare med samma positiva, prestigelösa och lösningsorienterade inställning. Det ska vara roligt att jobba, vi ska känna oss stolta över det vi gör och i förändringar ser vi möjligheter. Välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén och researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31 eller kajsa.sanden@salesonly.se, alternativt Amanda på 0765-25 90 54. Urval kommer att ske löpande och, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer genomförs under vecka 8 och 9. Varmt välkommen!

Vilka är vi på CIFAB Trading?

CIFAB Trading grundades 1965 och har finansiellt alltid varit ett självförsörjande företag med god soliditet. Världskända varumärken från Europa kompletteras med att CIFAB Trading utvecklar och importerar egna bilvårdsprodukter från Europa, Asien och USA och har ett stort och professionellt nätverk av leverantörer som bidrar till den starka varuportföljen som säljs i Skandinavien. CIFAB Trading är idag en väl etablerad distributör av bilvårdsprodukter på svenska och norska marknaden, med varumärken och produkter hos i stort sett alla butiker som säljer bilvård till konsument. Läs gärna mer om oss här.

Kontaktperson

Kajsa Sandén

Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)73 521 65 31