Acquisition Executive/ Säljare – Arval

ACQUISITION EXECUTIVE

Arval är en av världens ledande aktörer inom fleet management. Med över 6.400 anställda världen är vi är ett snabbt växande internationellt företag som utifrån ett entreprenöriellt och lösningsorienterat förhållningssätt arbetar mot ett tydligt uppdrag. -Att ge våra kunder en så heltäckande tjänst som möjligt, så att de inte behöver ägna en tanke åt sin vagnpark.

VI ERBJUDER

Som säljare hos oss får du möjlighet att vara med i ett entreprenörsdrivet företag som tillsammans arbetar för att erbjuda skräddarsydda lösningar till våra kunder, utifrån expertrådgivning och högkvalitativ service. Hos oss möts du av en familjär arbetsplats där vi sätter högt värde i öppenhet och prestigelöst samarbete. Vi tror att en gemensam målsättning att alltid se till kundens bästa är en nyckelfaktor för att bibehålla de värdeskapande erbjudande och skräddarsydda lösningarna vi erbjuder idag.

OM TJÄNSTEN – ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

I rollen som säljare/ Acquisition Executive hos oss kommer du att ha en nyckelposition där din arbetsinsats i högsta grad lägger grunden till vår fortsatta framgång. Du får ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi och med utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter. Du blir nya kunders första kontakt där du utifrån ett konsultativt förhållningssätt berättar om Arvals värdeskapande erbjudande. Du bokar möten och hanterar inkommande leads och förfrågningar. Du arbetar i ett nära samarbete med Arvals Business Manager där du bland annat agerar stöd i upphandlingar, skriva offerter, bokar möten, tar fram kontrakt, begär kreditbeslut, etc. Arval arbetar aktivt för att våra medarbetare ska finna karriär och utvecklingsmöjligheter inom bolaget, såväl nationellt som internationellt. En del i denna satsning är möjligheten till utbildning genom Arvals Sales Academy.

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

  • Du har ett genuint intresse av försäljning och arbetar utifrån tydliga mål och delmål.
  • Du har ett lösningsorienterat, strukturerat och självständigt arbetssätt.
  • Du har ett inre driv med en förmåga att hålla en hög aktivitetsnivå utifrån affärsmässig kommunikation via såväl tal som skrift.
  • Du har en utbildning inom områdena ekonomi, finansiering eller marknad
  • Du är trygg utifrån finansiering och ekonomisk kalkylering
  • Vidare är du en nyfiken, lyhörd och lösningsorienterad med ett dedikerat kundfokus samt ett intresse för bilar och finansiering.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sanna Stjernenfall Önskas ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna via mail eller telefon: 0723018511. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Arval is a founding member of the Element-Arval Global Alliance, the longest standing strategic alliance in the fleet management industry and the worldwide leader with 3 million vehicles in 50 countries. Within BNP Paribas, Arval belongs to the Retail Banking core activity.

Kontaktperson

Sanna Stjernenfall

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)72 301 85 11