PREEM SÖKER EN KEY ACCOUNT MANAGER- INDUSTRI OCH MARIN, STOCKHOLM

Som Key Account Manager för våra kunder inom industri och marin har du en viktig roll i Sveriges största drivmedelsföretag. Vi söker dig som har ett brinnande engagemang, stort affärsfokus samt är en genuin relationsskapare.

JOBBA FÖR FRAMTIDEN REDAN IDAG

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Du ansvarar för försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet hos ett antal större kunder inom industrisektorn. I rollen ingår även att tillföra nya och lönsamma kunder och volymer genom att i första hand bearbeta prioriterade marknadssegment baserat på Preems koncept. Du bidrar till långsiktiga affärsrelationer tillsammans med våra industrikunder. Ditt erbjudande är förnyelsebara och organiska produkter för drivmedel och energi. Säljcyklerna är långa och du kommer att ha ett nära samarbete med andra affärsområden hos oss som exempelvis marknad, pricing och produkt. Du kommer även att samarbeta och stödja Preems övriga KAM-organisationer då ni många gånger har gemensamma kunder. Teamet består av 4 KAM och leds av Försäljningschefen för Industri och Marin. Ditt kundansvar sträcker sig över hela Sverige med placeringsort Stockholm.

HAR DU DEN HÄR BAKGRUNDEN?

Vi tror att du har en högskoleutbildning i minst 2 år eller annan relevant utbildning inklusive goda kunskaper i företagsekonomi och engelska. Du har en gedigen erfarenhet av B2B-försäljning gärna i en KAM roll mot industrikunder med längre säljprocesser. Du har med fördel drivit något komplexare affärsdialoger med erfarna beställare och inköpare. Vi ser att du är van att ta fram och genomföra presentationer. 

ÄR DET HÄR DU?

Som person är du organiserad och har en god struktur. Du är tydlig och konstruktiv i din kommunikation. Genom din goda känsla för relationer bygger du ditt egna starka nätverk både externt och internt inom bolaget. Du har en tydlig affärsförståelse, är en skicklig förhandlare och har ett proaktivt förhållningssätt samt förmåga att etablera täta relationer med dina kunder.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och att rekrytera utifrån ett mångfaldsperspektiv.

TA REDA PÅ MER

Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly och ansvarig konsult Kristin Axelsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel. 076-000 18 89 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

OM PREEM

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här

Kontaktperson

Kristin Axelsson

Head of Researchers & Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)76 000 18 89