Teknisk Säljare till Mälarområdet

Menair AB är leverantör av simhallsavfuktare sedan 35 år tillbaka och vi lanserar nu ett nytt fabrikat, Euroclima som är en av Europas tio största tillverkare inom luftbehandling på den svenska marknaden. Menair AB har varit ledande inom ventilation i simhallar sedan 1984.

Vi utökar vårt team och söker därför ytterligare en Teknisk Säljare med placering inom Mälarområdet.

I denna rollen så kommer du att arbeta inom ett större distrikt som sträcker sig från Östergötland, Närke, Kopparberg upp till Lappland. Du kommer att få jobba självständigt och lägga upp din egen planering och ansvarar för olika aktiviteter på försäljningssidan.

Dina huvudsakliga uppgifter består i att ta fram förslag på energibesparing, kalkylering, uppföljning och bevakning samt besöka kunder som konsulter, kommuner och ventilationsentreprenörer.

Du bör ha vana av att resa i tjänsten då rollen innefattar ca 50 övernattningar/år.

VI ERBJUDER:

·      En rolig och omväxlande roll

·      Individuell anpassat lönemodell

·      Bra förmåner

·      Utbildning på fabriken i Österrike.

OM DIG/VI SÖKER DIG SOM:

·      Med en bakgrund inom ventilation från tekniskt gymnasium eller arbetslivserfarenhet som t.ex som Servicetekniker

·      Brinner för försäljning och gärna har jobbat som Teknisk Säljare i 2-3 år

·      Meriterande om du har kunskap eller utbildning inom kyla eller energi

·      Ett plus om du har nätverk inom ventilation och har jobbat mot föreskrivande led

Trivs du med att jobba självständigt, träffa mycket kunder och samtidigt är bra på att organisera och planera, då kommer du att lyckas i denna rollen. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia Årestad på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Då fortsatt process hanteras vidare av Menair AB ber vi dig att söka tjänsten omgående men senast den 28/2-2019.

VD och delägare Bengt var med och startade upp tillverkningen av luftavfuktare och luftbehandlingsaggregat år 1980. Han var också delaktig i konstruktionen av den första luftavfuktaren med värmepump och plattvärmeväxlare, på den europeiska marknaden. Redan år 1984 blev vi marknadsledande i Sverige. Nu går Menair in i en ny era. Sedan starten 1980 har vi dimensionerat och sålt närmare 2000 aggregat.

Vi erbjuder nu ett nytt fabrikat Euroclima luftbehandlingsaggregat av mycket hög kvalitet och till fördelaktiga priser för bl.a. simhallar. Aggregatutförande och funktion bygger på erfarenhet från 70-talet och fram till idag. Menair har dessutom dubbla plattvärmeväxlare motströmsväxlare samt regenerativ rotor, respektive värmeackumulatorer samt värmepumpar med reversibel kyla.

www.menair.se

Sökord: teknisk säljare, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”, försäljningsingenjör

Kontaktperson

Theresia Årestad

Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28