Sälj- och Marknadschef Stockholm

Exopen söker nu en Sälj- och Marknadschef

Exopen Systems har en historik som sträcker sig drygt 20 år bakåt i tiden. Idag är vi ett passionerat och dedikerat team som med en kapitalstark ägare och affärsdriven VD har en stark vilja att tillsammans utveckla marknadens bästa lösning för automatiserad, enkel och kostnadseffektiv budgetering och rapportering. Våra lösningar sträcker sig från enklare behov av rapportering och budgetering till verksamhetsanpassade beslutsstöd.

VI ERBJUDER

Som anställd hos oss får du möjlighet att vara med i ett entreprenörsdrivet företag som står inför en expansiv och innovativ resa, med en kapitalstark ägare i ryggen och affärsdriven VD vid rodret. För att vi ska fortsätta växa i takt med marknadens potential, behöver vi nu utöka organisationen med en stark och affärsmässig Sälj- och Marknadschef. Hos oss möts du av en familjär arbetsplats där vi sätter högt värde i öppenhet och prestigelöst samarbete. Vi tror att en gemensam målsättning att alltid se till kundens bästa är en nyckelfaktor för att bibehålla de värdeskapande partnerskap och de konsultativa lösningarna vi erbjuder idag.

OM TJÄNSTEN – ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

Som Sälj- och Marknadschef hos oss kommer du att inneha en viktig roll i bolagets ledningsgrupp, där utrymme och förtroende ges för dig att verkställa dina kreativa idéer och utvecklande ledarskap. Du kommer att leda ett seniort och mycket kompetent team där du även innehar en operativ roll med budgetansvar mot partners och större samarbetsavtal. Ditt huvudfokus kommer att vara att öka bolagets lönsamhet och marknadsandelar, där du ansvarar för att såväl upprätta sälj och marknadsstrategier som strukturerad uppföljning utifrån dina medarbetares mål och KPIer. En central del i rollen är att utveckla och coacha dina medarbetare som du har det fulla personalansvaret för.

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

  • Du har dokumenterade erfarenheter av proaktiv komplex försäljning.
  • Du är strategisk, analytisk och drivs av att utveckla verksamheter.
  • Du har ett genuint intresse av försäljning och arbetar utifrån tydliga mål och delmål
  • Du har ett coachande och inspirerande ledarskap där du ser din framgång genom ditt team.
  • Du vågar utmana och komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare, såväl internt som externt.
  • Med din karismatiska, entusiasmerande och drivna personlighet är du en tydlig förebild för modern, proaktiv försäljning.
  • Vidare är du en erfaren, närvarande och trygg ledare som är van att kommunicera en tydlig förväntan och målbild.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sanna Stjernenfall. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna via mail eller telefon: 0723018511. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Exopen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med rapportering-, budget- och prognoslösningar. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutsstödskrav. Man har idag över 300 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 40 MSEK och har i dagsläget 25 anställda.

Kontaktperson

Sanna Stjernenfall

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)72 301 85 11