International Account Manager

Marinfloc – our vision is clear – a clean sea!

Är en bättre miljö och ett rent hav viktiga frågor för dig? Vill du arbeta med försäljning som bidrar till detta över hela världen – då har vi tjänsten för dig!

Marinfloc är företaget som verkar för miljön genom att erbjuda sina kunder rent vatten överbord på sina fartyg. Vi levererar en reningsanläggning som genom flockulering tar bort smuts och renar läns- och avloppsvatten ombord på fartygen.

Genom kundservice i världsklass garanterar vi funktion och kravefterlevnad under fartygets/riggens livscykel. Vi finns för våra kunder genom engagemang, kunskap, erfarenhet och tillgänglighet.

Du ansvarar för bearbetning och nyförsäljning främst till rederier och designers som skriver nybyggnadsspecifikationen, men även med visst fokus på varv då arbetet omfattar både nyproduktion och retrofit.

På Marinfloc Sales & Production arbetar vi med att rena vatten och ge kunden trygghet, kunskap och förtroende. Du driver själv din försäljning i samråd med VD och sätter upp din resplan utifrån bokade möten. Du planerar, följer upp förfrågningar och gör besök ombord för offertpresentation. Du är även med och planerar, samt deltar i turnén med vår demobuss i vilken utrustningarna är installerade och kan visas i seminarieform.

Vi söker dig som:

  • har naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieexamen
  • kommer med en bakgrund inom shipping eller vattenrening
  • …och som har ett intresse av fartyg och marina anläggningar
  • arbetat med B2B-försäljning under minst två år
  •  ser det som en spännande förmån att få resa, globalt, i tjänsten

Vi erbjuder dig:

  • en tjänst där du får möjligheten att bidra till en bättre miljö
  • stort utrymme för kreativitet i en trivsam miljö med goda kollegor
  • den fantastiska möjligheten att verka inom internationell försäljning & förhandling
  • en plats i ledningsgruppen, som präglas av öppenhet och högt i tak, samt god kommunikation

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Peter Aronsson och researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter på tel: 070-603 38 10 eller via mail: peter.aronsson@salesonly.se eller Amanda Klippinge på tel: 076-525 90 54 alt. amanda.klippinge@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Kontaktperson

Peter Aronsson

Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)70 603 38 10