Teknisk Säljare av Industriella lösningar och applikationer nationellt

S-Connect AB är en del av Sphinx Group koncernen, ett tyskt privatägt företag som etablerades för 30 år sedan. 2018 köpte de upp det svenska företaget MBG Elektronik som varit verksamma i Sverige i 30 år. Det namnändrades sen till S-Connect AB. Idag är Sphinx den största distributören av industrikommunikationsprodukter i hela Europa.

Via uppsökande försäljning kommer du att bearbeta nya kunder inom marknader som fastighets- och byggnadsautomation, processindustri, marinen och militären. Du träffar allt från VD till ingenjörer och konsulter och vi tror därför att du har en bakgrund inom och en erfarenhet av att jobba med teknisk försäljning. Vidare bör du ha en förståelse för nätverkskommunikation, industriell elektronik och system för automation eftersom du kommer jobba på ett projektorienterat sätt gentemot kund. Framför allt kommer du att erbjuda kunden din kompetens och kvalitativa produkter. Att arbeta med hög aktivitet och vara förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. S-Connects kontor finns i Helsingborg, men du kan vara bosatt i hela Sverige eftersom bearbetningen kommer att vara koncentrerad mot de större städerna.

VI ERBJUDER:

·      Goda utvecklingsmöjligheter och stort inflytande

·      Snabba beslutsvägar och högt i tak

·      Självständig roll i ett växande bolag med högkvalitativa produkter

·      Möjlighet att utforma rollen

·      Mycket goda arbetsvillkor

VI SÖKER DIG SOM:

·      Erfarenhet av nätverkskommunikation

·      Jobbat med uppsökande försäljning i minst 2 år

·      Önskvärt med kunskaper inom protokollsystem t.ex. Modbus, Mbus, SCADA

·      Ett plus om du jobbat med industriell automation eller fastighetsautomation

·      B-körkort krävs

·      Befintligt nätverk i branschen är meriterande

Lockar det att jobba i ett bolag som ingår i Sphinx koncernen som är globalt ledande inom industriella datakomponenter i Europa? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad och Researcher Maja Stockwell. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se eller Maja via mail: maja.stockwell@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 6 februari.

Är du nyfiken på S-Connect och vill ha mer information om produkterna och vad dem kan erbjuda besök deras hemsida

www.s-connect.se

säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, ”teknisk säljare” b2b, sales, ”sales only”, försäljningsingenjör

Kontaktperson

Theresia Årestad

Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28