Sales Manager Inhouse

Vill du arbeta för marknadsledaren inom billeasing?

Vi söker nu en Sales Manager inom operationell billeasing där du ansvarar för nykundsförsäljning och avtalshantering med kunder inom SME.

Att vara Sales Manager på Leaseplan innebär att du arbetar med tjänsteförsäljning med inkommande leads, där ungefär 70 procent sker över telefon, och cirka 30 procent kundbesök. Du förväntas jobba aktivt med kundkvalificering via våra prospekteringskanaler, samt ansvarar för offertarbete. Du förväntas arbeta strukturerat med fokus och mål att skapa affärsmöjligheter med nya kunder. Som Sales Manager är det essentiellt att kunna påvisa värdet av Leaseplans tjänster och de värden vi kan skapa tillsammans med kunden. Hos oss står alltid kundnöjdhet i fokus! Vi vill att du ser det som utmaning att axla en central roll i vår organisation där du med erfarenhet och energi går i bräschen för utvecklingen.

Din profil

Du kommer att ingå i ett nytt och växande team. Detta innebär att du behöver vara nyfiken och vågar både fråga och ta för dig.

I rollen som Sales Manager arbetar du med många interna kontaktpunkter och externa kunddialoger. Det är därför viktigt att du är en naturlig problemlösare med ett genuint intresse för att arbeta med människor, och du sätter stort värde i att hjälpa dina kunder. Du trivs med att arbeta strukturerat, och har en hög servicegrad utan att tappa fart. 

Vi söker dig som:

·        Telefonvana – sålt via telefon innan

·        Intresse av bilar eller fordonsbranschen.

·        Minimum 3-5 års erfarenhet inom leasing, bilindustrin, finansiella industrin

·        Vana av mindre kunder (SME)

·        Måste vara flytande på engelska och svenska

·        Datorvana

·        Eftergymnasial utbildning Vi erbjuder:

  • Personlig utveckling och yrkesmässig karriär i en stor koncern
  • En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med där vi högt värdesätter en positiv företagskultur
  • Bra villkor

I denna rekrytering samarbetar vi med André Chocron. Önskas ytterligare information når du André på 0760-442625. Urval kommer ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom vagnparksadministration. För närvarande har vi kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 440 anställda som tillsammans förvaltar 1,67 miljoner fordon.

Verksamheten i Sverige startade 1995 och idag är LeasePlan Sverige marknadsledande inom operationell leasing och vagnparksadministration med en total vagnpark om cirka 30 000 fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna.

Kontaktperson

André Chocron

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 044 26 25