Account Executive

FocusNeo söker en Account Executive

FocusNeo är en helhetsleverantör av skyltar och visuell kommunikation med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi hjälper företag, detaljhandel, hotell, restauranger och fastighetsägare med hela processen från förstudie till komplett installation och service. 

Bland kunderna märks bl. a varumärken som McDonald’s, SEB, Espresso House och Dressmann.

Om rollen

Vi söker nu en Account Executive med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer. I rollen som Account Executive bygger du din egen kundportfölj genom att kontraktera nya affärer – som du sedan ansvarar för att utveckla till långsiktiga affärsrelationer genom ett konsultativt försäljningsarbete. För att lyckas i rollen krävs förmågan att driva affären framåt, vara proaktiv och hitta nya lösningar som bidrar till en lönsam affär för både företaget och kunden. Det gör du tillsammans med ett team av Nordens bästa skyltdesigners, projektadministratörer och konstruktörer. Till din hjälp har du även ett starkt varumärke, gedigen kunskap och erfarenhet samt världsledande tekniska lösningar. Du har ett individuellt budgetansvar och rapporterar till försäljningschef. Du spenderar mycket tid ute hos kund, men med vårt kontor i Hägersten som bas.

Vi erbjuder dig

  • En stimulerande och kreativ säljroll där inget projekt är det andra likt – du får en central roll i vår fortsatta utveckling
  • Anställning i ett anrikt, stabilt och marknadsledande företag
  • Frihet under ansvar
  • Möjligheter till personlig utveckling

Din profil

Är du sugen på en säljtjänst utöver det vanliga? Vi tror att du är en affärsdriven säljare som har förmåga att driva både affärer och projekt i mål och som ser nya affärsmöjligheter överallt! Vidare har du erfarenhet från lösningsförsäljning där du utifrån kundens behov presenterat en lösning och skapat ett mervärde för din kund. Du har en energisk och säljande personlighet med en entusiasm för affärer som smittar.

Vidare söker vi dig som

  • Har minst 2 års erfarenhet av uppsökande B2B försäljning
  • Älskar att vara ute hos kund och som vet att affärer görs på fältet
  • Tillämpar ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och som förstår vikten av time-management
  • Är kreativ, lösningsorienterad och som gärna har ett intresse för design och form
  • Har B-körkort

Meriterande men inget krav

  • Eftergymnasial utbildning

Är det dig vi beskriver? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult André Chocron. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 076-0 44 26 25 eller via mail: Andre.chocron@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

André Chocron

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 044 26 25