Client Manager till Annonsdax/Schibsted

Annonsdax har sedan starten 2003 expanderat till ett av Sveriges ledande säljbolag inom media. I dag arbetar 80 personer i en flexibel, inspirerande, utvecklande och pulserande miljö exklusivt med mediekoncernen Schibsted. I en spännande digital miljö som ständigt utvecklas arbetar man med försäljningsuppdrag åt många av koncernens media, bland annat Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni, Svenska Dagbladet, Tv.nu samt Schibsteds egna magasin.

Vi växer och söker nu ytterligare en Client Manager till kontoret i Malmö, för att etablera och stärka den digitala närvaron på den lokala marknaden. Kontoret finns i Västra Hamnen. Hos Annonsdax ges du möjligheten att utvecklas inom försäljning och bidra med ditt driv till bolagets fortsatta tillväxt!

Du förväntas arbeta självständigt, strukturera och planera din tid. Rollen innebär att både bibehålla och bygga nya kundrelationer, relationer är A och O i rollen och en fördel om man har ett eget nätverk sedan tidigare. Man ska ha högt driv och van vid att jobba i ett högt tempo.

Som Client Manager bokar du dina kundmöten, besöker och bearbetar både nya och befintliga kunder runt om Skåne.

VI ERBJUDER:

·      Att representera och sälja Schibsteds alla digitala varumärken

·      Snabba beslutsvägar, och bra utvecklingsmöjligheter

·      Gedigen onboarding och introduktion

·      Stor frihet under ansvar och flexibilitet i arbetet

·      Goda förtjänstmöjligheter och bra förmåner

OM DIG/VI SÖKER DIG SOM:

·      Jobbat med B2B försäljning minst 3 år

·      Önskvärt om man jobbat på liknande sätt tidigare

·      Tycker om att jobba självständigt men även är en lagspelare

·      Kunna organisera och planera ditt arbete

·      Är van användare av digitala applikationer eller har ett intresse för det

·      Har B-körkort och egen bil (bil- och milersättning utgår)

Har du ett brinnande intresse av att göra affärer, ett naturligt driv och gillar att utvecklas, då kommer du att lyckas i denna rollen. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia Årestad på tel:      0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Då fortsatt process sköts vidare av Annonsdax ber vi dig att söka tjänsten omgående men senast den 31/1-2019.

Annonsdax är idag ett av Sveriges ledande säljbolag inom media och har en bred portfölj med olika uppdrag för Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Som spindeln i nätet för våra varumärken får vi inblick i branschen och känner av nya influenser och förändringar snabbt.

client manager, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”

Kontaktperson

Theresia Årestad

Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 620 29 28