Teamledare

Volvia erbjuder dig tillsammans med If Skadeförsäkring en utvecklande roll som Teamledare i en nyskapande miljö som genomsyras av ett stort engagemang för Volvo, försäkringar och att erbjuda förstklassig service till våra kunder. Vår vision är att vi ska vara det naturliga försäkringsvalet för alla Volvoägare i Norden. 

Vårt främsta uppdrag och syfte med vår verksamhet är att våra kunder ska vara rätt försäkrade. Därför känns det självklart för oss att arbeta utifrån syfte, snarare än försäljningsmål. Vi är och vill fortsätta vara nyfikna, konsultativa, engagerade, proaktiva och kunniga i våra kundkontakter och nu behöver vi DIG som vill leda vår utveckling framåt!

I rollen som Teamledare för Volvia (en del av If skadeförsäkringar) ansvarar du och har fullt personalansvar för ett team om totalt 20 försäkringsrådgivare på vårt trivsamma och fräscha kontor i Mölndal. Vi förmedlar försäkringslösningar till privatpersoner och vi har både outbound- och inbound-verksamhet. Teamet består av medarbetare som arbetar heltid (ca arbetstider 11-20 vardagar) samt medarbetare som arbetar deltid (ca arbetstider 16-20 vardagar samt helger). För att du ska kunna vara den närvarande, energiska och engagerade ledare som bara just DU kan vara, innebär det att du arbetar till 19 eller 20 mån-tors och till kl 16 på fredagar. Du arbetar inte helger men är ansvarig för att verksamheten fungerar även då. På sikt finns det tankar att titta på en lösning som kan innebära något mindre kvällsarbete för dig i din roll.

Dina dagar kommer bestå av att coacha, utveckla och vara ett nära stöd för dina medarbetare. Du medlyssnar, säkerställer att våra försäkringsrådgivare håller jämn och hög kvalitet i sina kunddialoger och du har en outtröttlig passion för människor och utveckling!

Du ingår i ledningsgruppen för Volvia och Renault försäkrings kundcenter och rapporterar till Therese som är Head of Customer Center Volvia och Renault försäkring.

What’s in it for you?

Hos oss har du lyxen att få fokusera på det som verkligen är ditt uppdrag och på det som är viktigt för ditt teams utveckling. Du har nämligen en kompetent organisation i ryggen som fokuserar på de andra delarna. Vi fokuserar på kvalitet, långsiktighet och proaktivitet i en snabbrörlig miljö. Du får utbildning, rätt verktyg och bra förutsättningar för att utföra ditt uppdrag som Teamledare. Vi ser fram emot att växa tillsammans med dig!

Vem är du?

Vi ser framför oss att du har arbetat som ledare i minst ett par år, gärna med fullt personalansvar. Vi tror att du kommer från en försäljningsbakgrund som kräver hög närvaro och där telefonen spelar en central roll. Kanske har du en bakgrund inom Telemarketing eller liknande och har en stark längtan att applicera drivet som finns i den typen av organisation i din nästa roll, men att få skippa de alltför hårda kanterna?

Som person märks det när du kommer in i ett rum. Din energinivå smittar, du är snabb och proaktiv i ditt sätt att agera och du har ett utpräglat sinne för kvalitet. Du har lätt att ta till dig olika systemstöd, är snabb att lära och en hejare på att få dina medarbetare att vilja göra det lilla extra!

Även om rollen som Teamledare inte kräver körkort, vill du väl provköra de nya Volvo- och Renaultbilar vi ska försäkra?

Känns det som att annonsen är skriven för dig? Då väntar vi med spänning på din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker andra veckan i januari – varmt välkommen med din ansökan redan nu. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 076-000 18 89 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Kontaktperson

Kristin Axelsson

Head of Researchers & Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)76 000 18 89