Key Account Manager

Bisnode är marknadsledande leverantör av global affärs- och kreditinformation. En av våra tidigare Key Account Managers går nu vidare internt för att driva ett spännande projekt och det öppnar för en spännande möjlighet hos Bisnode Large Accounts, Technology & Services.

Som Key Account Manager hos Bisnode Large Accounts, Technology & Services ansvarar du för tillväxt på några av våra största kunder, inom en bredd av branscher såsom telekom, energibolag, tillverkande industri, professional services och mediabolag.

I kontobearbetningen har du fokus på helheten och skapar möjligheter och vägar som ingen annan har tänkt på och ser till att alltid ta affären till avslut. Detta innebär ett övergripande ansvar för att svara på och driva komplexa säljprocesser. För att skapa värde för din kund utgår du ifrån kundens verklighet med fokus på ökad lönsamhet och förbättrade affärsprocesser. I rollen kommer du att spendera en hel del tid hos dina kunder samtidigt som du driver interna kundteam och du utgår från Bisnodes huvudkontor i Solna.

Vi söker dig som:

  • Med stolthet vill representera våra värdeord: Tillit, Nyfikenhet, Samarbete, Kundfokus
  • Gärna har god erfarenhet av områden som kredithantering, betallösningar, inkasso eller factoring
  • Drivs av att göra affärer med fokus på långsiktighet och förtroende
  • Har ett analytiskt förhållningssätt
  • Har arbetat med konceptuell försäljning och bra på att förstå kundens affär och presentera rätt lösning
  • Är teamorienterad och uthållig med en egen drivkraft att lyckas
  • Obehindrat uttrycker dig muntligt och skriftligt på affärsengelska
  • Är trygg att prata med kontaktytor på C-level nivå hos ledande företag

Din bakgrund

Du har sannolikt akademisk examen med inriktning mot ekonomi. Vidare har du troligen minst 10 års arbetslivserfarenhet, varar minst 3-5 år avser kvalificerad försäljning med storkundsansvar. Du har relevant erfarenhet inom risk och kreditanalys. Erfarenhet från att arbeta mot telekom-, energi- eller byggbolag är meriterande. Du har förmågan att sätta dig in och förstå kundens köpprocess. Som person är du en självmotiverad och resultatinriktad relationsskapare med stark förmåga att bygga nätverk för att säkerställa din framgång. Då du kommer att driva interna projektteam är det viktigt att du trivs med att engagera kollegor med olika kompetenser i dina kunders utmaningar.

Vårt erbjudande till dig

Bisnode kan erbjuda dig en mycket stimulerande och dynamisk arbetsmiljö i ett företag som är med och driver utvecklingen i sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med många av de ledande företagen i Sverige. Du kommer till en tillväxtkoncern där personalen trivs och där du får stora möjligheter att utvecklas. 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniorkonsult Johnny Björklund. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny via mail johnny.bjorklund@salesonly.se eller på tel. 076 – 0001807. Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt. Du söker tjänsten via ”ansök här” knappen nedan.

Kontaktperson

Johnny Björklund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 000 18 07