Key Account Manager till Solina

I rollen som Key Account Manager kommer du ha en nyckelroll i Solinas lokala organisation i Sverige. Ditt uppdrag består av att förstå och förbättra kundens affär samt att utveckla utvalda befintliga nyckelkunder genom att fördjupa relationer och skapa samarbeten, som bygger på ett ömsesidigt värde. Ditt ansvar blir att driva kunderna framåt samt planera och organisera säljstrategier för att öka omsättning, lönsamhet och utveckling för såväl Solina som för dina kunder. Du kommer att arbeta med Solinas breda produktportfölj, på en marknad som ständigt är under förändring. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Tjänsten innefattar en del resor inom Sverige och din placering är på kontoret i Malmö.

Om dig:

  • Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med kunder och medarbetare och navigerar framgångsrikt i stora och komplexa kundorganisationer.
  • Du har god förståelse för livsmedelsbranschen och har arbetat med konceptförsäljning i minst 3 år.
  • Du har dokumenterade försäljningsframgångar och tar ansvar för att skapa affärer, från inledande diskussion till avslut.
  • Du har en stark drivkraft att skapa affärer och är resultatorienterad, lyhörd och kvalitetsmedveten.
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder dig:

  • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar.
  • Ett mycket attraktivt arbete i en central roll där du arbetar med att utveckla företagets affärer.
  • Möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär, såväl nationellt som internationellt.
  • Ett utmanande arbete i en positiv internationell miljö, omgiven av kollegor med stor kompetens.
  • Ett företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär.

Om du känner att du möter de krav som ställs för tjänsten ber vi dig sända oss din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza via mail: shahnoza.ibragimova@salesonly.se eller ansvarig researcher Maja Stockwell, maja.stockwell@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Solina

Solina täcker hela livsmedelsindustrin i Europa, vi erbjuder en unik erfarenhet och know-how för att betjäna våra kunder och hjälp att utveckla helhetslösningar inom smak och visuella, funktionella och näringsmässiga ingredienser. 2012 genomfördes en sammanslagning av Savena Group & Sfinc Group. Detta innebär mer än 40 års gemensam kunskap och bildandet av Solina Group, en betydelsefull leverantör på en global matmarknad.

Kontaktperson

Shahnoza Ibragimova

Senior Rekryteringskonsult
Malmö
+46 (0)76 000 18 10