Key Account Manager – Nespresso Professional

Vill du vara med på en framgångsrik resa med ett erbjudande som tar dig på en smakupplevelse utöver det vanliga? För att vara med på denna resa har vi egentligen bara ett krav – du måste älska kaffe! 

I rollen som Key Account Manager förmedlar du konceptet ”välbefinnande på jobbet som leder till ökad motivation och trivsel hos de anställda”. Du kommer att driva hela säljprocessen självständigt, från att boka möten, till uppföljning, förhandling, avslut och installation. I ditt arbete kommer huvudfokus att ligga på nykundsbearbetning där beslutsfattarna oftast är inköps- och kontorschefer men du kommer även att ta hand om en befintlig kundportfölj. För att lyckas i rollen har du inte bara goda försäljningsresultat från konceptuell- eller lösningsförsäljning, utan vi ser också gärna att du har en passion för starka varumärken. Genom ditt arbete kommer du att vara med att sätta Nespresso Professional på kartan. Din nyfikenhet och ditt resultatdriv är därför avgörande.

DIN PROFIL

Du är genuint intresserad av kaffe som en produkt och förmedlare av upplevelser. Mat och dryck är ett intresse liksom premium-och livsstilsprodukter. Du förstår att sälja varumärken och hur de marknadsförs. Du är resultatinriktad och älskar att strida för och uppnå uppsatta mål. Du säljer ”smart” och inser vikten av nätverkande och är bekväm med att kontakta och prata med prospekts genom sociala medier, via telefon och generellt i vardagslivet.

Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger säljprocessen. Du kommer att vara en del av ett fantastiskt gäng och vi söker dig som har rätt vilja att alltid bidra till utveckling – för dina kunders, dina kollegors och för din egen räknings skull. Dina värderingar ska överensstämma med våra; passion, constant improvement, excellence, honesty, transparency.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har minst två års konceptuell- eller lösningsförsäljning inom B2B.
 • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ.
 • Har mycket goda säljkunskaper och förmåga att förhandla på högsta nivå.
 • Har ett etablerat kontaktnät.
 • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
 • Är mycket driven och resultatinriktad.
 • Har en ”can do”-attityd och inte tvekar för att ta egna initiativ.
 • Är naturligt serviceinriktad och en god kommunikatör både på telefon och vid personliga möten.

VI ERBJUDER DIG:

 • Ett spännande företag med ett innovativt erbjudande.
 • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.
 • Ett utmanande arbete i en positiv miljö omgiven av kollegor med höga ambitioner.
 • Frihet under ansvar.

Vill du en djupare insikt i vår verksamhet? Titta här!  https://www.youtube.com/watch?v=v3YE8wHHa78 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765259029 eller via mail: daniel.bjerndahl@salesonly.se. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Det är ett mycket stort intresse för denna roll och intervjuer kommer att ske andra veckan i januari. Välkommen in med din ansökan!

Nespresso är ett av världens mest exklusiva varumärken och är världsledande inom portionsförpackat gourmetkaffe med mer än 9 miljoner kunder världen över. Vår vision är också vår passion “Coffee is at the heart of all we do. Yet consumer pleasure is why we do it”. Nespresso has two divisions: Nespresso Classic for consumers and Nespresso Professional for office and horeca channels. Premium Coffee Sweden AB is an exclusive distributor for Nespresso Professional in Sweden.

 Sökord; Säljare, Fältsäljare, Key Account manager, brand manager,

Kontaktperson

Daniel Bjerndahl

Business Unit Manager FMCG/Horeca - Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 29