Fysioterapeut / Arbetsterapeut – Utbildare / Säljare av Etacs hjälpmedel

Söker just du en intressant säljtjänst hos ett värdestyrt och marknadsledande företag med välkänt varumärke? Etac är ledande inom sin bransch och erbjuder hjälpmedel med flexibla lösningar och högkvalitativa produkter i världsklass. Med sunda värderingar och kompetent personal, skapar Etac långsiktiga lösningar och mervärde för sina kunder. Läs mer om Etac här. Är du arbetsterapeut eller fysioterapeut och vill anta utmaningen som utbildare / säljare hos Etac, med placering i Göteborg?

Arbetsuppgifter

Som Utbildare / Säljare på Etac arbetar du självständigt med att bearbeta befintliga och potentiella kunder inom vårdsektorn. Du kommer i första hand arbeta med de delar av Etacs produktsortiment som inriktar sig på manuella rullstolar, sittdynor, hygienprodukter och hjälpmotorer.

För att trivas och framgångsrikt lyckas i rollen, ser vi att du som söker har starkt eget driv och att du vågar ta för dig i syfte att bygga och utveckla kontaktnät. Dina kunder är främst fysio- eller arbetsterapeuter, samt personer på hjälpmedelscentraler och andra instanser som förskriver hjälpmedel. I rollen som produktspecialist genomför du kundbesök och marknadsför Etacs produkter genom produktutbildningar och workshops med fokus på kund- och användarnytta.

Du arbetar aktivt med att identifiera behov och att skapa långsiktiga relationer. Vidare innebär tjänsten som produktspecialist att supportera, inspirera och utbilda i vilken nytta Etacs produkter har för användare med varierande rörelsefunktion. Till din hjälp har du ett team med utbildare / säljare som du dagligen kan rådfråga och resonera idéer med. Du rapporterar till försäljningschef.

Rollen innebär resor till kunder inom ditt distrikt, vilket sträcker sig över Västra Götalandsregionen, Småland, Bohuslän och efter en tid även till Värmland och Örebro. Du utgår från kontoret i Mölndal.

Vi erbjuder

 • en intressant och ansvarsfylld roll hos ett marknadsledande företag med välkänt varumärke
 • kompetenta kollegor med goda värderingar i ett tillväxtorienterat företag
 • personlig utveckling och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • som ny Utbildare / Säljare kommer du att genomgå Etacs gedigna introduktions- och produktutbildning
 • om du ej har tidigare säljerfarenhet erbjuder Etac dig utbildning inom försäljning
 • ett självständigt arbete och goda förmåner

Om dig – Utbildning, Erfarenhet och Egenskaper

För att lyckas i rollen har du en utbildningsbakgrund som fysio- eller arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området, eller erfarenhet som t ex produktspecialist från medicinteknikbranschen.

Eftersom en stor del av arbetet är att arrangera och genomföra produktutbildningar med våra kunder, är det en fördel att du besitter en god pedagogisk förmåga samt om du har erfarenhet av att handleda, utbilda, demonstrera och presentera. Har du någon form av erfarenhet inom försäljning är det meriterande men det viktigaste är att du som person:

 • är engagerad, driftig och resultatinriktad, med stark vilja att göra goda resultat
 • har förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete
 • är lyhörd, förtroendeingivande och trivs med att träffa nya människor
 • är robust och har lätt för att skapa goda relationer, där du blir en naturlig samarbetspartner
 • har vilja och möjlighet att resa i tjänsten

Körkort krävs för tjänsten och Etac tillhandahåller arbetsfordon. Du kommer tillhöra Etacs Göteborgskontor i Mölndal där du får tillgång till arbetsplats och utrymme att förvara din demokollektion.

På Etac erbjuds du en möjlighet att få vara med i en spännande utveckling på ett företag som är världsledande i sin bransch. Låter det intressant, då ser vi fram emot din ansökan. Varmt välkommen!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa Sandén, på tel: +46 735-21 65 31 eller kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt.

Sökord: Sjukgymnast, Arbetsterapeut / Fysioterapeut, Säljare, Utbildare, hjälpmedel, rådgivare, kundansvarig, Säljtjänst, Försäljning

Kontaktperson

Kajsa Sandén

Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)73 521 65 31