Account Manager – Netigate

Netigate söker nu en Account Manager till befintliga kunder på den Svenska och Finska marknaden

Netigate är en av Europas ledande leverantörer av molntjänster för webbaserade undersökningar. Med över 3 500 kunder i mer än 40 länder inom alla branscher hjälper Netigate organisationer att få värdefull feedback och insikter ifrån målgrupper såsom medarbetare och kunder för att kunna fatta bättre affärsbeslut. Netigate utökar nu sin organisation med en Account Manager med kundansvar för befintlig kunder mot den Svenska och Finska marknaden.

VI ERBJUDER

Hos Netigate får du möjlighet att vara med i en expansiv och innovativ resa där det finns stora möjligheter att utvecklas tillsammans med bolaget och där din framgång blir att kombinera en hög aktivitetsnivå med god intern samarbetsförmåga och ett förtroendegivande förhållningssätt mot kund. Du blir en del av ett sammansvetsat internationellt team som dedikerat jobbar mot samma mål och ser till att ha kul tillsammans på vägen dit.

OM TJÄNSTEN – ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

Som Account Manager kommer du ha en viktig roll där du får möjlighet att utveckla relationen och bredda affären mot befintliga kunder på den svenska och finska marknaden. Du säkerställer att dina kunder är nöjda med Netigate som leverantör och du lär ut metodik och introducerar nya verktyg för att få bästa värde av Netigates lösningar. Du arbetar med stöd av och i nära samarbete med ditt kundteam, där ni tillsammans besitter en bred expertis för att på bästa sätt säkerställa att kunden alltid får bästa möjliga lösning och support.

Dina kunder befinner sig i en stor variation av olika branscher och är en unik möjlighet att lära dig om verksamheter och de utmaningar de står inför i ert samarbete. Du utgår från moderna lokaler i centrala Stockholm och du rapporterar till Head Of Customer Relations.

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

Profil

  • Trivs med att arbeta utifrån tydliga mål och delmål och motiveras av resultat
  • Arbetar utifrån ett lösningsorienterat förhållningssätt
  • Inger förtroende med en affärsmässig anpassningsförmåga i möte med kund
  • Är lyhörd med ett intresse av att lära

Kompetens

  • Erfarenhet av B2B-försäljning
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och finska
  • Baskunskaper i office-paketet (excel, powerpoint etc)
  • Branscherfarenhet är meriterande

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sanna Stjernenfall. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna via mail eller telefon: 0723018511. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Läs gärna mer om Netigate

Kontaktperson

Sanna Stjernenfall

Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)72 301 85 11