BLI EN DEL AV EN VÄRLDSLEDANDE KONCERN MED OANANDE UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Du blir en viktig del av vår eftermarknadsorganisation på en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning och professionalitet hos ett av de ledande teknikföretagen i världen. Här får du ett roligt säljjobb med frihet under ansvar där kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Du kommer att vara ansvarig för eftermarknadsförsäljning i Sverige för alla Atlas Copco Power Technique´s service produkter. Arbetet innebär försäljning av reservdelar direkt till slutkund, samt återförsäljare och allmänt stödja vår serviceorganisation med nödvändig information avseende reservdelsverksamheten. Tjänsten omfattar reservdelsförsäljning för bl.a. portabla kompressorer och generatorer, pumpar, handhållen utrustning för bilning och borrning.

Du ansvarar för att boka upp besök hos alla våra kunder och återförsäljare där du med rådgivning och service hjälper dem till rätt reservdelar och servicekits. Du kommer även att aktivt söka och bearbeta nya potentiella eftermarknadskunder. Tillsammans med din chef initierar ni förändringar med syfte att öka försäljningen. Vid behov registrerar och leveransbevakar du reservdelsorder och åtgärdar eventuella leveransproblem.

I denna tjänst kan du utgå från hemmet även om du tillhör Atlas Copcos kontor i Slagsta. Ditt säljansvar omfattar hela Sverige vilket innebär resor i tjänsten, även om en stor del av kunderna finns i Stockholm med omnejd.

HAR DU DEN HÄR BAKGRUNDEN?

Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta som fältsäljare. Antagligen har du teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Tidigare arbete med liknade utrustning & el är meriterande. Du har goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt och kan du något av de andra nordiska språken är det en fördel. Har du en erfarenhet och fallenhet för att bearbeta nya kunder ser vi det som mycket meriterande. Självfallet har du kunskaper i användning av Windows, Outlook och Excel.

ÄR DET HÄR DU?

En ytterst drivande person som inte faller in i gamla mönster. Du är uthållig och strukturerad och vet att försäljningsresultat kommer av hårt och långsiktigt arbete. Du är påläst och är skicklig på att styra säljprocessen och har förmågan att etablera täta relationer med dina kunder. Du utrycker dig väl i både tal och skrift. Genom din goda känsla för relationer bygger du ditt egna starka nätverk både externt och internt inom bolaget. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

TA REDA PÅ MER!

Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly och ansvarig konsult Christopher Thorstrand. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher på tel. 076-525 90 16 eller via mail: christopher.thorstrand@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Kontaktperson

Christopher Thorstrand

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 16