Teknisk säljare

Då Exirgruppen är inne i en mycket spännande fas i vår utvecklingsresa, söker vi en affärsinriktad kollega! Vi söker dig som vill driva och utveckla affären gentemot skandinaviska kunder.

Exirgruppen är ett svenskt företag som sysslar med kontraktstillverkning på den globala marknaden. Vi tillhandahåller produktionstjänster genom att tillverka och leverera kompletta elektriska, mekaniska eller elektromekaniska produkter till våra kunder globalt.

Som teknisk säljare hos oss på Exirgruppen blir ditt uppdrag att på ett proaktivt, strukturerat och affärsmässigt sätt bearbeta kunder i Skandinavien men med främsta fokus på Sverige.

I din roll kommer du att ansvara för att bearbeta nya samt utveckla våra befintliga kunder. Du har ett kundfokuserat perspektiv och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer. Kundrelationen innebär allt ifrån löpande behovsanalys, utveckling och affärsutveckling och du kommer vara delaktig i övervakande av projektstart, produktion, leverans, service- och vidareutveckling. Du kommer jobba i nära dialog med våra kunder och tekniker, samt produktions- och logistikteamet. Vi har vårt kontor i World Trade Center, vid Korsvägen i Göteborg.

VI ERBJUDER:

  • En viktig roll i ett tillväxtbolag där du får mycket inflytande
  • En händelserik vardag där du har stor delaktighet i affärsutvecklingen
  • Kunniga och trevliga kollegor med hög teknisk kompetens i både Sverige och Kina
  • En position i vårt entreprenörsdrivna bolag med utvecklingsmöjligheter för rätt person

OM DIG:

I den här rollen söker vi dig med stort tekniskt intresse. Du är kreativ och skapar nya möjligheter samt älskar att träffa människor. Kombinera detta med en god affärsförståelse samt förmågan att vara lösningsorienterad och rådgivande så är du nog den vi letar efter.

Då du i denna roll arbetar både internationellt och kommer att tillhöra en internationell koncern är det viktigt att du är lika bekväm på att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Vidare ser vi gärna att du:

  • har minst 3 års erfarenhet av teknisk försäljning
  • trivs med och har erfarenhet av att självständigt driva längre säljprocesser, då dessa kan sträcka sig över 1-3 år i denna roll
  • är nyfiken, uthållig och strukturerad, med vana av att lokalisera och bearbeta erfarna beställare och inköpare 
  • drivs av att utföra behovsanalyser som resulterar i genomtänkta lösningar tillsammans med kunden
  • har ett stort intresse för teknik, konstruktion och funktion

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin och researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 0723 02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se, alternativt Amanda på tel: 0765 25 90 54 eller mail: amanda.klippinge@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

 [Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”]

Kontaktperson

Amanda Klippinge

Researcher
Göteborg
+46 (0)76 525 90 54