Internationell Key Account Manager

Internationell Key Account Manager – OEM

Nu erbjuds du möjligheten till en spännande och utmanande tjänst där ditt skarpa affärsmannaskap, kombinerat med tekniskt kunnande inom OEM-företag ger dig en möjlighet att vara en del av Scanrecos fortsatta framgång.

Vi söker dig som vill representera ett snabbväxande och världsledande bolag inom säker radiostyrning av mobila maskiner med kran. Vi utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. 

Vi är stolta över vad vi har uppnått under åren och kännetecknas av en stark entreprenörsanda, starkt fokus på tillväxt, försäljning och utveckling.

Har du vad som krävs för att vara delaktig i Scanrecos fortsatta tillväxt?

För att vara framgångsrik i denna tjänst krävs ett antal års erfarenhet från försäljning, B2B, och du har en mycket god förståelse för säljprocessens olika skeden. Produktutbudets delvis komplexa karaktär kräver ett tekniskt kunnande inom OEM och som säljare har du lätt att förmedla mervärden mot kundens verkliga behov. Du har därför ett naturligt kundfokus kombinerat med ett kvalitativt och kommunikativt arbetssätt. Hos oss värdesätter vi lagspelare som på riktigt tycker att det är lika roligt att dela med sig av sin kunskap som att sätta en affär. Genom att nyttja varandras kompetenser och hjälpa varandra kommer vi att lyckas att uppnå våra affärsmål. Det är därför en självklarhet för dig att både uppmuntra dina kollegor samtidigt som du känner att du alltid kan fråga internt inom organisationen när du behöver hjälp.

Tjänsten innebär en stor del resande inom primärt Europa hos stora eller medelstora tillverkande bolag. Du ska trivas med och kunna befinna dig ute hos nya och befintliga kunder ungefär 50% av tiden. Försäljningen sker vanligtvis via upphandlingar och med relativt långa säljprocesser. Tjänsten innefattar många kontaktytor, internt och externt, vilket ställer höga krav på din sociala förmåga och lyhördhet. Du är hårt driven, strukturerad, nyfiken och passionerad i det du tar dig an och ger dig inte förrän du kommit i mål. Du utgår från vårt härliga och ljusa huvudkontor i Skärholmen söder om Stockholm.

Vi erbjuder:

  • En spännande roll i ett bolag med gott renommé på marknaden inom en marknad på stark frammarsch
  • Ett fritt arbete där du själv strukturerar upp dina dagar
  • Stor gemenskap och teamkänsla inom ett jordnära bolag med stora ambitioner
  • Bra anställningsvillkor

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning vill vi gärna träffa dig! Vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Vi samarbetar med SalesOnly i denna rekrytering. Har ni frågor gällande tjänsterna är ni välkomna att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Johnny Björklund, johnny.bjorklund@salesonly.se, tel. 0760001807,

Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Merparten av produkterna exporteras. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i ljusa, nybyggda och trivsamma lokaler i Sätra med goda kommunikationer. För mer information om företaget – besök vår hemsida www.scanreco.com

Kontaktperson

Johnny Björklund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 000 18 07