Säljare

Vi söker en driven säljare som vill bidra till framtida skolutveckling

I rollen som säljare hos ILT Inläsningstjänst kommer du arbeta med lösningsorienterad försäljning där du har ansvar för att nå uppsatta mål genom att självständigt och proaktivt bearbeta nya och utveckla befintliga kunder. Du kommer att representera och sälja hela vårt produkt- och tjänsteutbud och våra kunder hittar du främst inom kommuner, skolor/friskolor och förskolor. Du kommer att bearbeta kunder genom hela säljprocessen – både mot beslutsfattare och på gräsrotsnivå. Du utgår ifrån våra trevliga kontorslokaler i Hammarby Sjöstad och du rapporterar till försäljnings- och marknadschefen.

Din profil:

Att du stimuleras av utmaningar och växer genom att ta egna initiativ ser vi som viktiga egenskaper för dig att lyckas och trivas i denna rollen. För att bli framgångsrik hos oss krävs det en rejäl vinnarskalle, att du trivs med mycket aktivitet samtidigt som du kan hålla en god struktur i ditt arbete. Vi tror att du brinner för att skapa rejäla mervärden för dina kunder och att du som person är positiv och uthållig då säljprocesserna kan vara långa. Vi tror att du har erfarenhet från lösningsförsäljning där du ansvarat för behovsanalys, tagit fram en lösning och med det skapat ett mervärde för din kund.

Vi söker dig som:

  • Har arbetat minimum 3 år med lösningsorienterad försäljning med goda säljresultat.
  • Är resultatorienterad och van att hålla en hög aktivitetsnivå.
  • Är en utpräglad lagspelare som gärna delar med dig av din erfarenhet och kunskap.
  • Trivs med att befinna dig på resande fot ute hos kunderna i ditt distrikt i en roll där övernattningar ingår.

Meriterande:

  • Har erfarenhet av utbildningsbranschen, skola eller utbildningsväsendet.

Vi erbjuder dig:

  • Bra och genomarbetade tjänster som tillför ett stort mervärde.
  • Ett bolag som respekterar balansen i livet.
  • Ett starkt varumärke inom utbildningsbranschen.
  • Arbete i ett härligt säljteam i en öppen atmosfär och stort driv.
  • Bra villkor.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny på tel: 0760-001807 eller via johnny.bjorklund@salesonly.se.

ILT Inläsningstjänst är en marknadsledande leverantör av specialpedagogiska verktyg till svenska skolan med fokus på elever med läs- och skrivsvårigheter samt nyanlända elever. Vårt mål är att erbjuda alla elever en likvärdig utbildning och vi har en unik position på marknaden. Vi är just nu i en spännande utvecklingsfas med ett nytt erbjudande till förskolan – en digitala e-bokstjänst som vi kallar Polyglutt. Läs mera på www.inlasningstjanst.se

Kontaktperson

Johnny Björklund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 000 18 07