Distriktsäljare mot verkstäder

Är du redo för spännande roll med stort eget ansvar? Tobidan-Bremsomat är en av nordens ledande aktörer inom reservdelar för lastbil, släp och trailer. Vi söker nu dig som vill arbeta självständigt och målfokuserat vill utveckla vårt Sthlm/Mitt distrikt.

Rollen som distriktsäljare hos oss, innebär både försäljning till nya och befintliga kunder. Som säljare är du vår ambassadör ute på fältet. Våra kunder består huvudsakligen av verkstäder och åkerier med egen verkstadsverksamhet. I din roll är du relationsskapande, affärsmannamässig och konsultativ. Lönsamhet och service står i fokus.

Distriktet sträcker sig från Sundsvall, ner till Stockholm samt inåt landet till norska gränsen och ner mot Örebro. Då det av naturliga skäl kommer ligga stort fokus på Stockholm ser vi gärna att det är din bostadsort med omnejd.

Om dig

Vi tror att du, precis som vi, lever och verkar i sann Tobidan-anda. Det innebär att du:

  • Är drivande – du är proaktiv och har en naturlig vilja att utveckla dig själv och ditt distrikt.
  • Tar ansvar – du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din försäljning.
  • Tänker långsiktigt – du vet att kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge.

Vidare är du van att ansvara över ett eget säljdistrikt. Du har god struktur och arbetar effektivt och strategiskt. Du behöver inte vara någon tekniker, däremot har du ett intresse av att lära och förstå tekniken bakom våra produkter. Nätverk inom branschen är meriterande.

Vi erbjuder

  • En spännande och omväxlande säljroll med stort eget ansvar.
  • Chansen att vara en del av ett ekonomiskt starkt bolag med stor tillväxt och stabilitet.
  • Glada, engagerade och kunniga kollegor – en plats i ett härligt team.

Låter detta rätt för dig? Sök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 072- 302 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. I enlighet med GDPR hanterar och behandlar SalesOnly endast ansökningar som inkommer via ”Ansök här”. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. 

 [Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”]

Kontaktperson

Helen Rubin

Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)72 302 82 51