Sales Support Nopa Nordic – Nordens största ledande private label producent

Nopa Nordic utökar säljorganisationen i Sverige och söker därför en Sales Support för den svenska marknaden. I rollen som Säljsupport är du spindeln i nätet och supportar försäljnings/KAM-teamet med administrativt stöd genom att t.ex. förbereda offerter, kalkyler ta fram prislistor eller annan nödvändig information. Du kommer att vara ett viktigt säljstöd, både internt och externt med flera olika funktioner och löpande projekt. För rätt person kan även ett eget kundansvar axlas på sikt. 

För att lyckas i rollen tycker du om att arbeta även utanför Sveriges gränser. Du förväntas ha mycket kontakt med vårt Danska huvudkontor, där du finner stora delar av den information som behövs för att kunna ge den support som förväntas. Pratar du och/eller förstår danska är det meriterande, absolut inget krav. 

Din profil

Det är viktigt att du har mycket energi är noggrann som person, då ditt arbete präglas av många detaljer som skall sammanfogas korrekt. I din nya roll kommer du att spendera en stor del av tiden i Danmark för att lära dig våra system och hur du finner information från de olika delarna av Nopa Nordic. Därför är det av vikt att du har möjlighet att i en uppstartsperiod kunna vara bortrest relativt mycket de två första månaderna.

Vi söker dig som drivs av att göra affärer tillsammans med dina kollegor. Du behöver vara lyhörd och ha ett kvalitetstänk i allt du gör. God struktur och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Vi söker dig som:

  • Har minst 1-3 års erfarenhet från FMCG/Foodservice eller motsvarande.
  • Har mycket god planeringsförmåga och förmågan att se helheten.
  • Har intresse för affärer och affärsdrivna frågor.
  • Har en hög social kompetens.
  • Är väldigt strukturerad och lyhörd.
  • Har förmågan att driva projekt i mål och skapa resultat.

Vi erbjuder dig:

  • Ett utvecklande och stimulerande arbete med mycket ansvar.
  • En central roll i ett bolag med högt affärsdriv.
  • Personlig utveckling, såväl nationell som internationell.
  • Fint kontor/arbetsplats placerat i centrala Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765259029 eller via mail: daniel.bjerndahl@salesonly.se. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Nopa Nordic är Nordens ledande private label-producent av tvättmedel, rengöringsprodukter och produkter för personlig hygien. Vi var bland pionjärerna inom miljömärkta produkter och i dag är vi experter på miljövänliga produkter och produktion.

Kontaktperson

Daniel Bjerndahl

Business Unit Manager FMCG/Horeca - Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 29