Digital Dentistry Sales Specialist – region norr / Stockholm

Nobel Biocare är världsledande inom området för innovativa patientanpassade implantatbaserade lösningar, för estetiska och funktionella behov – från singeltand till fullständig uppsättning. För att ytterligare stärka Nobel Biocares försäljningsteam i Sverige, erbjuds nu en kvalificerad säljtjänst med ansvar för Nobel Proceras effektiva digitala system för tandvårdsplanering.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att sälja unika lösningar med kompletta behandlingskoncept, samt effektiva system som är vetenskapligt dokumenterade och utvecklade för att erbjuda patienten ökad livskvalitet. Du kan se fram emot en mycket kvalificerad och utvecklande tjänst i en internationell koncern med starkt renommé och nöjda kunder, i tillägg till bra arbetsvillkor med en attraktiv lönemodell och tjänstebil.

Om tjänsten – ansvar och arbetsuppgifter

Som säljare av Nobel Procera – Nobel Biocares digitala system för tandvårdsplanering – utvecklar du befintliga kundkonton, samt bearbetar nya kunder i region Norr, Stockholm och norra Sverige. I säljtjänsten ingår det att planera och genomföra effektiva och kvalificerade kundbesök, samt att marknadsföra Nobel Biocares effektiva system för digital tandvårdsplanering.

Du ansvarar för att marknadsplanen följs och vårdar våra kunder genom att vara lyhörd, kunskapsgivande, effektiv och serviceorienterad. Vidare analyserar du marknadspotentialen, samt ansvarar för att din egen budget och övriga säljmål uppnås. Du driver och medverkar på mässor, seminarier och andra inspirerande kundaktiviteter.

Nobel Procera är ett effektivt, digitalt system för tandvårdsplanering till tandkliniker och dentala laboratorier. Utöver att uppnå / överträffa uppsatta försäljningsmål, kommer du att:

  • Planera, genomföra och dokumentera kvalificerade kundmöten inom ditt distrikt
  • Ansvara för och genomföra kundaktiviteter inom ditt distrikt
  • Analysera kundernas köpbeteende och utvärdera din regions säljtrender
  • Presentera och utbilda i Nobel Procera, en högteknologisk produkt med klinisk information
  • Studera och hålla dig informerad om produkter, tekniker, kliniska studier, konkurrensaktivitet mm.
  • Kontinuerligt fortbilda dig internt

OM DIG – Erfarenheter & Egenskaper

Vi söker dig som har

  • Minst tre års framgångsrik B2B försäljning, gärna från dentalbranschen och / eller annan teknisk försäljning
  • Akademisk utbildningsbakgrund, alternativt annan lämplig utbildning inom marknad eller sälj
  • Utmärkt svenska och engelska i tal och skrift.
  • Stort teknikintresse och ett genuint intresse för innovativa produkter och lösningar

Det är starkt meriterande om du har utbildning inom tandteknik och/eller erfarenhet från försäljning av digitala system. Som medarbetare hos oss ser vi att du har en god samarbetsförmåga, internt såväl som externt. Du har vana av att arbeta resultat- och målstyrt, ett utvecklat sinne för affärer. För att trivas och bli framgångsrik hos oss är du som person nyfiken, lättlärd och kommunikativ, samtidigt som du har en stark vinnarmentalitet. För att trivas med tjänsten behöver du gilla att vara ute hos dina kunder, ha ett gott självledarskap, vara strukturerad, ansvarstagande och se resor i tjänsten som en självklarhet. 

Om du vill bli vår nästa stolta Specialistsäljare känner du igen dig i Nobel Biocares kärnvärden:
– Klinisk förutsägbarhet
– Kompetensutveckling
– Forskning, utveckling och dokumentation
Vi ser fram emot att ta emot din kvalificerade ansökan snarast!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa, på mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och Intervjuer sker under november 2018. Varmt välkommen!

OM NOBEL BIOCARE

Nobel Biocare AB är ett dotterbolag till Nobel Biocare AG baserat i Zurich. Nobel Biocares koncern har ca 2500 anställda och sitt globala huvudkontor i Zürich, Schweiz och det nordiska huvudkontoret i Göteborg. Företaget ingår i Danaher Corporation, en global koncern med flera bolag inom dentalbranschen. Nobel Biocare har fortfarande starka band till Sverige, där företaget startades. Nobel Biocare har totalt 6 produktionsanläggningar, varav en ligger i Sverige. Företaget har egen säljorganisation i 37 länder. Nobel Biocare har unika behandlingskoncept och produkter och är en av världens mest konkurrenskraftiga och uppskattade leverantör inom implantatburna rekonstruktioner.
Du kan hitta mer information om Nobel Biocare
på deras hemsida, på Facebook: Nobel Biocare och på Instagram.

Sökord: Säljare, försäljning, Specialistsäljare, ”teknisk försäljning”, AM, ”account manager”, säljtjänst, KAM, ”Key account manager”, medtech, tandläkarmottagningar, ”sales representative”, medtech, akademiker, karriär, b2b, NPS, Sales

Kontaktperson

Kajsa Sandén

Senior Rekryteringskonsult
Göteborg
+46 (0)73 521 65 31