Distriktssäljare Alfort & Cronholm – Göteborg

Alfort började bedriva verksamhet redan 1906 och är än i dag familjeägda. Från början var Alfort en renodlad färgtillverkare. Idag driver och utvecklar vi på Alfort egna varumärken, men tillhandahåller samt säljer kända och mindre kända varumärken som täcker in stora delar av bra produkter för hus, hem och trädgård.

Nu söker vi en affärsdriven Distriktssäljare som vill vara med på vår fortsätta tillväxtresa.

I rollen som Säljare kommer du att besöka våra kunder inom färgfackhandeln samt Järn & Bygg på ett distrikt som sträcker sig från Varberg till Karlstad. Du jobbar mot en egen budget och rapporterar till Försäljningschefen. Dina arbetsuppgifter blir att säkerställa rätt sortiment hos kunderna ur ett lönsamhets- och konsument/proffsperspektiv. Du kommer även att föreslå exponerings-lösningar, sälja in kampanjer och nyheter samt hjälpa till med säljfrämjande råd och produktutbildningar. Lämplig bostadsort för tjänsten är Göteborg med omnejd.

Din profil

För att lyckas i din yrkesroll hos oss på Alfort & Cronholm är du affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att din portfölj med kunder fortsätter att utvecklas och leverera mot uppsatta mål.

Vi söker dig som:

  • Är genuint intresserad av försäljning och att skapa tillväxt
  • Har en god ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsmöjligheter.
  • Har en erfarenhet från en liknande roll/bransch, där du själv planerar och disponerar din egen tid.
  • Är driven och resultatinriktad.
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.

Vi erbjuder dig ett fritt och utmanande säljarbete i ett företag med traditioner och mycket goda relationer med handeln. Du kommer in i ett roligt skede med mycket förändringar där vi ser att du gärna vill vara med och påverka företagets fortsatta expansion.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Du ansöker via: http://www.salesonly.se För eventuella frågor är du välkommen att ringa Daniel på 0765259029. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Alfort & Cronholm utvecklar, tillverkar och marknadsför varumärkena Nitor, Mäster, Konkret, Scandborst och Arena som säljs via återförsäljare i hela Norden. Alfort & Cronholm har genom ett mycket modernt och effektivt logistikcentrum även omfattande samarbeten med ledande producenter av varor för främst färg-, bygg- och ”gör-det-själv”-handeln. Vi omsätter ca 400 MSEK och är 80 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Bromma och vårt logistikcenter finns i Nykvarn.

Kontaktperson

Daniel Bjerndahl

Business Unit Manager FMCG/Horeca - Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 525 90 29