Key Account Manager- Large Enterprises

På Bisnode möjliggör vi smarta beslut. Det gör vi genom att tolka och analysera stora datamängder som blir till insikter för våra kunder. Det gör dem bättre rustade att fatta affärsmässiga och strategiska beslut och det är vårt erbjudande till samarbetspartners och kunder.

Vi befinner oss på en resa där vi bygger ett bolag och skapar växtkraft genom idéer och smart data. Smart data är vårt sätt att beskriva vad vi gör när vi utifrån kundens behov kombinerar och bearbetar stora mängder information för att möjliggöra datadrivna beslut. Vi är med och förändrar, förbättrar och förverkligar vardagen för våra kunder och vi erbjuder ständiga utmaningar för dig som medarbetare hos oss.

Inom Large Sales har vi flera kunder som representerar några av nordens största varumärken. Vi växer och rekryterar nu löpande ett flertal personer. Vi söker dig som vill jobba som Account Manager och brinner för försäljning och möjligheterna med Smart Data. Vill du vara med och forma vår tids mest spännande bransch?

Om tjänsten

Som Key Account Manager hos Bisnode säljer du hela vårt tjänsteutbud inom affärs- och kreditinformation som ligger i framkant på marknaden. Du ansvarar för tillväxt på fler av våra viktigaste kunder. En betydande del av arbetstiden kommer du att bearbeta nya strategiska kunder proaktivt. Du arbetar självständigt likväl som i projektform i nära samarbete med kollegor från olika avdelningar inom Bisnode. Du håller fokus på helheten i kontobearbetningen. Det innebär ett övergripande ansvar för komplexa säljprocesser där du skapar nya möjligheter, driver samarbetet internt och tar affärer till avslut. Du utför prognostisering och uppföljning samt upprättar kundplaner. För att skapa värde för din kund utgår du ifrån kundens verklighet med fokus på ökad lönsamhet och förbättrade affärsprocesser. Du hjälper våra kunder att fatta smarta beslut! 

Vi söker dig som:

  • med stolthet vill representera våra värdeord: Tillit, Nyfikenhet, Samarbete, Kundfokus
  • drivs av att göra affärer med fokus på långsiktighet och förtroende.
  • gillar att inleda nya affärs- och tillväxtmöjligheter
  • har struktur och kan förhålla sig till befintliga processer
  • har flexibilitet och förmågan att tänka utanför boxen
  • är teamorienterad och uthållig med en egen drivkraft att lyckas
  • obehindrat uttrycker dig muntligt och skriftligt på svenska samt engelska
  • är trygg att prata med kontaktytor på C-level nivå hos ledande företag

Din bakgrund

Du har troligtvis en akademisk examen. Vidare har du troligen minst 3-5 års B2B-arbetslivserfarenhet. Du har förmågan att sätta dig in i och förstå kundens köpprocess. Som person är du en självmotiverande och resultatinriktad relationsskapare med stark förmåga att bygga nätverk för att säkerställa din framgång. B-körkort är ett krav.

Bisnode kan erbjuda dig en mycket stimulerande och dynamisk arbetsmiljö i ett företag som är med och driver utvecklingen i sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med många av de ledande företagen i Sverige. Du kommer till en tillväxtkoncern där personalen trivs och där du får stora möjligheter att utvecklas. Vi välkomnar all typ av mångfald i våra tillsättningar.

Bisnode, a leading progressive data and analytics company in Europe, is building a brighter future using smart data. We have more than 2,100 passionate and curious employees who collaborate in 19 countries using analytics and scoring models to predict customer behavior, deliver remarkable insights, and ultimately find innovative solutions to enduring problems. Bisnode – data to drive you forward.

Läs mer om Bisnode här: https://www.bisnode.se/om-bisnode

Kontaktperson

Johnny Björklund

Senior Rekryteringskonsult
Stockholm
+46 (0)76 000 18 07