Säljjobb – lediga jobb för säljare

Här hittar du lediga säljjobb inom B2B. Vi söker både dig som är säljare eller försäljningschef på jakt efter nytt jobb – och dig som är ny inom försäljning och funderar på en säljkarriär. Se alla våra lediga jobb för säljare nedan eller registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar. I vårt nätverk får 400 personer nya karriärmöjligheter varje år. Vad väntar du på?

Malmö

Försäljningschef till Abkati

Abkati har vuxit kraftigt de senaste åren och har en tydlig tillväxtstrategi framöver, både organiskt och via förvärv. Verksamheten är nu inne i en spännande transformation där många strategiska förändringsinitiativ har initierats och pågår. Efter flytten till helt nya, större lokaler i Malmö, införande av ett helt nytt lagerhanterings system, så utvecklar man nu sin e-handel till nästa nivå.

Malmö

Säljare Grus till Hus

Vill du vara en del av ett säljteam och företag mitt i en spännande utvecklingsresa? Hos AkkaFRAKT, i rollen som säljare Grus till Hus, får du chansen att vara just det och samtidigt ha en väldigt rolig och utvecklande tjänst.

Malmö

Teknisk säljare

Om rollen och oss Engcon är en av Sveriges ledande leverantörer av utrustning till grävmaskiner. Våra helhetslösningar ger dig inte bara världsledande produkter, du får /../

Malmö

Teknisk Säljare

Teknisk Säljare till FireSeal i Malmö FireSeal är ett svenskt företag som utvecklar och säljer system för brandtätning. FireSeal erbjuder ett brett produktsortiment av välkända /../

Inget ledigt jobb som passar dig?

Registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar.

Registrera ditt CV