Säljjobb – lediga jobb för säljare

Här hittar du lediga säljjobb inom B2B. Vi söker både dig som är säljare eller försäljningschef på jakt efter nytt jobb – och dig som är ny inom försäljning och funderar på en säljkarriär. Se alla våra lediga jobb för säljare nedan eller registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar. I vårt nätverk får 400 personer nya karriärmöjligheter varje år. Vad väntar du på?

Malmö

Nordisk Produktchef

Är du en skicklig affärsinriktad analytiker? Kan du analysera kund-, marknads- och produktdata och omvandla detta till produktrekommendationer, pris- eller processjusteringar? Vill du driva implementeringen av dina rekommendationer och se dem förverkligas?
Då kan det här jobbet vara något för dig!

Malmö

Teknisk Säljare

Teknisk Säljare till FireSeal i Malmö FireSeal är ett svenskt företag som utvecklar och säljer system för brandtätning. FireSeal erbjuder ett brett produktsortiment av välkända /../

Malmö

Innesäljare

Här finns möjligheten för dig som vill vara en viktig del i WESAGs fortsatta utveckling. Vi söker dig som vill vara en delaktig och affärsinriktad samarbetspartner till vår fortsatta framgångsresa.

Inget ledigt jobb som passar dig?

Registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar.

Registrera ditt CV