Säljjobb – lediga jobb för säljare

Här hittar du lediga säljjobb inom B2B. Vi söker både dig som är säljare eller försäljningschef på jakt efter nytt jobb – och dig som är ny inom försäljning och funderar på en säljkarriär. Se alla våra lediga jobb för säljare nedan eller registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar. I vårt nätverk får 400 personer nya karriärmöjligheter varje år. Vad väntar du på?

Malmö

KAM E-handel till BaByliss i Malmö

BaByliss- en världsledande tillverkare av hår- och skönhetsprodukter – söker nu en skarp Key Account Manager med förmågan att driva och utveckla vårt försäljningsarbete inom e-handels kunder. Med höga ambitioner och en stark produktportfölj av högkvalitetsprodukter har BaByliss en fortsatt spännande resa framför sig.

Malmö

KAM Norden till BaByliss i Malmö

BaByliss- en världsledande tillverkare av hår- och skönhetsprodukter – söker nu en skarp Key Account Manager med förmågan att driva och utveckla försäljningsarbetet i Norden. Med höga ambitioner och en stark produktportfölj av högkvalitativa produkter har BaByliss en fortsatt spännande resa framför sig.

Malmö

Solution Sales Executive – Malmö

Vi behöver DIG. Dig som älskar att jobba med värdebaserad komplex lösningsförsäljning, som har god erfarenhet av (eller nyfiken på) SaaS och som längtar efter att vara en del av ett riktigt roligt och entreprenörsdrivet mjukvarubolag i Unified Communications Världen.

Inget ledigt jobb som passar dig?

Registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar.

Registrera ditt CV