Lediga jobb

Projektsäljare Syd - Vikariat

Nu söker Tarkett en driven, initiativrik och designintresserad Projektsäljare som ska ansvara för kontakten gentemot entreprenörer och det föreskrivande ledet, framför allt arkitekter, kommuner och regioner. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med goda möjligheter till förlängning med placering i Malmö.

OM OSS

Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike och präglas av ett starkt industriellt entreprenörskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial. I rollen som Projektsäljare har du fullt ansvar för dina kunder och för att driva tillväxt.

Du kommer att arbeta i Syd och Fokus kommer att ligga mycket på miljö och återvinning, då miljö och hållbarhet är hjärtefrågor på Tarkett. Man kommer ha hela Tarketts sortiment i sitt erbjudande; allt från homogena plastgolv, heterogena plastgolv, våtrumsmattor, trägolv/parkettgolv, designgolv, till sportgolv och många andra attraktiva produkter. Som grädde på moset får du dessutom arbeta i ett riktigt härligt gäng med kollegor som trivs på jobbet!

Vad du kommer att göra

I rollen som Projektsäljare har du fullt ansvar för dina kunder och för att driva tillväxt. Fokus kommer att ligga mycket på miljö och återvinning, då miljö och hållbarhet är hjärtefrågor på Tarkett. Du har hela Tarketts sortiment i ditt erbjudande; allt från homogena plastgolv, heterogena plastgolv, våtrumsmattor, trägolv/parkettgolv, designgolv, till sportgolv och många andra attraktiva produkter. Som grädde på moset får du dessutom arbeta i ett riktigt härligt gäng med kollegor som trivs på jobbet!  

Här erbjuds en självständig roll i ett globalt företag med utvecklingsmöjligheter både i Sverige och globalt. Låter det spännande läs då vidare…

Vi erbjuder

Möjligheten att komma in ett företag med en öppen kultur och platt organisation där frihet och förtroende för medarbetaren präglar ledarskapet. Tarkett erbjuder även:

 • Att du blir en del av ett världsledande företag inom hållbarhet och recycling, där man arbetar med återbruk i alla led.
 • Globalt företag med globala utvecklingsmöjligheter.
 • Stor frihet i rollen att utforma jobbet och vardagen.
 • Marknadsledande och starkt varumärke som öppnar dörrar.
 • Framåtlutat produktsortiment och framtidens försäljning.

Om dig

För att lyckas i rollen som Projektsäljare på Tarkett behöver du i första hand drivas av att skapa långsiktiga kundrelationer. Samtidigt är du van vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt, kreativt och med stort engagemang. Det är viktigt att du har ett stort intresse för miljö och hållbarhet. I övrigt söker vi dig som:

 • Har minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning gärna från arbete mot arkitekter
 • Har ett gott sinne för affärer och erfarenhet av att göra offerter och att räkna på jobb
 • Trivs i en social roll där man presenterar sitt erbjudande enskilt eller i grupp
 • Starkt meriterande om du arbetat med föreskrivande led och/eller har nätverk av arkitekter
 • Talar flytande svenska och kan tala och skriva på engelska
 • Körkort är ett krav

Väckte annonsen ditt intresse och checkar du i flera av boxarna ovan, sök då tjänsten redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Johanna Nygren. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna på johanna.nygren@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Tarkett

Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder.

Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.

Under 1940-talet utvidgades verksamheten med tillverkning av plastplattor i den nyförvärvade fabriken i Ronneby. 1947 lanserades den första plastplattan som marknadsfördes under namnet Tarkett. Så småningom introducerades även väggmattor och mönstrade vinylgolv för hemmiljö. Tillverkningen av plastgolv sker fortfarande i Ronneby och härifrån levereras idag homogena plastgolv av högsta kvalitet till sjukhus, skolor, sportanläggningar, äldreboenden, butiker och andra offentliga miljöer världen över. Produktionen av Tarketts trägolv sker idag i flera länder, även om verksamheten till stor del fortfarande är koncentrerad till den lilla orten Hanaskog i nordöstra Skåne.

Läs mer på: https://www.tarkett.se/

Projektsäljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”

Läs om mina kollegor