Lediga jobb

Senior Sales

Aspia är en modern och bra arbetsgivare som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Aspias mål är att erbjuda sina medarbetare sin bästa tid i karriären. För att uppnå detta har man bland annat fokus på medarbetarnas framtid, balans i livet och hur viktigt det är att ha roligt på jobbet. Klicka här för att läsa mer om detta. Välkommen till en arbetsgivare som satsar på sin personal och som har affären i centrum. 

Nu förstärker vi säljorganisationen i Stockholm med ytterligare en Senior Sales! Känner du glädje och ett stort engagemang när du får etablera nya affärskontakter, nätverka och skapa framgångsrika kundmöten? Har du dessutom erfarenhet av tjänsteförsäljning. Då är vi nyfikna på dig! Häng med på vår tillväxtresa. Vårt mål är att ge dig din bästa tid i karriären!

Din roll

Som Sales Representative hos oss på Aspia möter du en föränderlig miljö där vi hela tiden vill ha kunden i fokus. Vi hjälper bolag med tjänster inom redovisning, lön, skatt och andra företagsnära tjänster. Rollen innebär att identifiera den mest effektiva och bästa lösningen för bolaget och presentera den tillsammans med våra specialister inom de olika affärsområdena. Du ansvarar för att fylla din kalender med kvalitativa möten och fokus för rollen är inledningsvis att arbeta mot nya kunder.

Rollen är utmanande och spännande och vi vågar utlova en varierande tjänst med möjlighet att påverka ditt eget arbete inom givna ramar. Totalt är vi cirka 20 medarbetare som arbetar inom försäljningsorganisationen.

Din profil

Vi tror att du som söker är proaktiv, känner ett starkt engagemang och en vilja att lyckas. Du är van att uppnå mål och du har koll på siffror och budget. Branscherfarenhet ser vi som en bonus, men dina personliga egenskaper tror vi är det viktigaste för att trivas och bli framgångsrik i rollen. Vi tror att du på ett naturligt sätt förmedlar värdet av våra tjänster. Det sociala i arbetet och att skapa relationer, både med kunder och dina kollegor internt, är vad som får dig att känna dig extra glad över att det är måndag!

Vi söker dig som:

  • Inte räds nykundsbearbetning
  • Har arbetat med tjänstförsäljning
  • Har förmågan och erfarenheten för att kunna identifiera och bygga relationer med beslutsfattarna 
  • Har erfarenhet av komplexa affärer
  • Är flytande svenska och goda kunskaper inom engelska

 

Vi erbjuder kvalitativa tjänster och du behöver vara experten på att förmedla värde och kunna göra behovsanalyser då våra kunder är olika, med olika behov. Våra affärer kan vara komplexa och det kräver därför att du trivs i dialogen med kund och törs utmana när det behövs. Din förmåga att hitta och bygga relation med beslutsfattaren kommer att vara avgörande för din framgång. Vidare ser vi gärna att du är nyfiken och lyhörd.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid med kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Läs om mina kollegor