Lediga jobb

Säljare Norska marknaden

Polynova är i en fin tillväxtfas och söker nu en säljare med stort engagemang för att bearbeta den norska marknaden med placering i väst.

Om oss

Polynova befinner sig i en mycket spännande fas där hållbarhet, kvalitet, kunskap och ansvar står i centrum för utvecklingen. Tycker du att det låter spännande? Då är detta en roll för dig!

Vi är en fullsortimentsleverantör i världsklass inom området polyetenprodukter. Vi har ett tydligt hållbarhetsfokus och strävar efter att erbjuda våra kunder en bred produktportfölj med låg klimatpåverkan. Vi har kunder inom många olika branscher och våra produkter kan hittas nästan överallt i samhället. Våra kunder finns i utspridda i hela världen men huvudfokuset för verksamheten är den skandinaviska marknaden. Vi har även ett systerbolag baserat i USA och ett inköpskontor i Kina. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Här träffas säljteamet som består av säljare från våra olika distrikt regelbundet för att utvecklas tillsammans och stärka samarbetet med övriga avdelningar.

Om rollen

Som säljare hos oss får du stort ansvar att själv lägga upp arbetet med målsättningen att utveckla och generera tillväxt i ditt distrikt. Du är ansvarig för vår försäljning i Norge där vi ser en stor potential. Detta innebär att du kommer arbeta både med försäljning mot våra befintliga kunder och med bearbetning av nya kunder i tätt samarbete med vår KAM som är ansvarig för de större befintliga kunderna. Våra kunder är större grossister och återförsäljare och rollen får du mycket frihet att lägga en egen plan kring hur du vill bearbeta marknaden efter noggrann kartläggning. Till din hjälp har du ett engagerat och drivet team som alla strävar åt att serva våra kunder på bästa möjliga sätt. Här får du bra stöttning av vårt supportteam och marknadsteam för att kunna ägna dig åt det du tycker är roligast, värdeskapande kundaktiviteter.

Du utgår från hemmakontor men reser frekvent (ca en vecka i månaden) över hela Norge och träffar dina kunder och rapporterar till försäljningschef Håkan Ernstgård

Arbetsuppgifterna är varierande men innebär bland annat:

 • Kundbearbetning via besök, telefon, mejl och webbmöten
 • Skapa och följa upp offerter
 • Utveckla kundupplevelsen och affären tillsammans med övriga säljare på företaget
 • Guida och informera om vårt produktsortiment samt ge teknisk rådgivning till våra kunder
 • Vara delaktig i utformningen av marknadsmaterial för den norska marknaden
 • Medverka vid kundaktiviteter, mässor och events
 • Administration, främst i vårt CRM-system

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig till ett tryggt och finansiellt stabilt bolag. Polynova erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. Vi är måna om att underlätta balansen mellan arbetsliv och privatliv och erbjuder därför hög flexibilitet i arbetet. Du ingår i ett drivet säljteam som genomsyras av stort engagemang och kompetens. Din roll innebär en hel del resor med både flyg och bil samt övernattningar i Norge eftersom våra kunder finns utspridda över hela landet. Polynova har goda personalförmåner så som generöst friskvårdsbidrag, förmånliga tjänstepensionsavtal och sjukvårdsförsäkring.

Om dig

Vi söker dig som har en affärsmässig förståelse för kundens behov. Vi vill att du är strukturerad och kan prioritera bland olika uppgifter. Tjänsten innehåller många interna och externa kontaktytor, därför är det viktigt för oss att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Här behöver du:

 • Erfarenhet från arbete inom försäljning, dvs du är av att jobba gentemot uppsatta mål och med att ta ansvar för din budget och resultat – gärna gentemot grossist och återförsäljare men inget krav.
 • Du har mycket god förståelse i Norska, starkt meriterande om du kan skriva och prata norska och tidigare har jobbat gentemot den norska marknaden. Svenska och engelska talar och skriver du obehindrat
 • Har arbetat självständigt och har förmågan att planera och att ta egna initiativ.
 • Har goda datorkunskaper, gärna från CRM-system samt Excel
 • Körkort

För att trivas som säljare hos oss bör du vara driven och trygg med att skapa relationer. Du växer av att hjälpa andra människor och tar ansvar för både ditt arbete och för samarbetet med kunder och kollegor. Vi tror att du är målmedveten och gillar att utmanas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Är du lika taggade som vi? Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johanna Nygren. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna på johanna.nygren@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Sökord: sales, B2B, Norge, norska, grossist, AM, “account manager”, salesonly, säljare

Läs om mina kollegor