Lediga jobb

Teknisk säljare Industri - Sydvästra Sverige

Har du passion för industriell teknologi och vill jobba med försäljning inom en innovativ framtidsbransch och hos ett bolag med snabba beslutsvägar och där du har stor möjlighet att påverka? Då finns det nu en unik chans att söka tjänsten som Teknisk säljare / Account Manager hos HYDAC i Göteborg!

HYDAC är ett familjeägt bolag med ambition att sätta standarden i branschen med hållbara tekniska och innovativa lösningar som möter våra kunders behov för rörelse och styrteknik. Vi är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering. Vi tillhandahåller lösningar för såväl industriella applikationer som mobila fordon. HYDAC är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system.

HYDAC ERBJUDER

Att arbeta på HYDAC ger dig en spännande och unik karriärmöjlighet inom industriell hydraulik, drivteknik, kylning och elektrifiering av både mobila och industriella applikationer. Vår ambition är att ständigt arbeta för att vara en sund, säker, intressant och attraktiv arbetsplats där våra medarbetare kan utvecklas hälsosamt och på ett framgångsrikt sätt. Vidare erbjuds du tryggheten att representera ett välkänt varumärke med kvalitéprodukter, samt en chans påverka och utvecklas i ett innovativt bolag med stabil tillväxt.

Hos oss får du marknadsmässig lön enligt Svenskt Näringsliv, vi har kollektivavtal och exempel på förmåner vi erbjuder är tjänstebil, förmånscykel, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

OM ROLLEN

Som teknisk säljare på HYDAC har du en viktig position inom försäljningsteamet och kommer att arbeta med att driva och vidareutveckla affären hos både befintliga och nya kunder. Kunderna finns inom MRO (Underhålls- /processindustrin), OEM (Tillverkningsindustrin) och distribution med fokus på MRO. För att bli framgångsrik i rollen, bör du ha erfarenhet av de utmaningar som processindustrins underhållsavdelningar brottas med och motiveras av att finna kundanpassade lösningar som skapar hållbarhet och värde för dina kunder.

Du rapporterar till Peter Lindberg, Team Manager inom segment Industri och rollen utgår från HYDACS kontor i Göteborg, eller från närliggande hemmakontor. Du ansvarar för försäljningen i hela region väst och ner till Malmö i syd och därför kräver tjänsten att du trivs med frekventa kundresor inom regionen och det kan även förekomma resor till våra systerbolag utomlands, framför allt till moderbolaget i Tyskland. 

OM DIG

För att trivas i rollen är du genuint intresserad av teknisk försäljning. Du är strukturerad och van att systematiskt jobba med dina affärer. Du är nyfiken på kunden och arbetar med långsiktiga relationer för att öka kundnyttan. Du har förmågan att tänka nytt och vågar bryta ny mark, samtidigt som du också vårdar och utvecklar befintliga kunder. Du är lyhörd, idéskapande och lösningsorienterad i såväl externa som interna sammanhang.

Din bakgrund och erfarenhet:

  • Gymnasieingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot hydraulik / automation / processteknik. Eftergymnasial utbildning är meriterande.
  • Gedigen erfarenhet från försäljning i en krävande teknisk miljö av lösningar och produkter som hydrauliska komponenter och system, smörj- eller kylsystem eller andra tekniska lösningar.
  • Affärsdriven med förmåga att se och våga utforska ny teknik och möjligheter hos såväl befintlig som potentiell kund.
  • Väl utbyggt nätverk inom industrin i södra Sverige där du är bekväm med att kommunicera, bygga relationer och förhandla på alla nivåer.
  • God kommunikativ förmåga och kommunicerar på svenska och engelska obehindrat i tal och i skrift. Tyskakunskaper är meriterande.
  • B-Körkort samt möjlighet och vilja att resa i tjänsten.
  • Goda kunskaper inom Office-paketet, samt vana att arbeta med CRM system och analysera data.

MER OM HYDAC

HYDAC Sverige bildades 1980 och är ett helägt dotterbolag till HYDAC International. Vi är ett familjeägt företag som prioriterar ett nära och tidigt samarbete i utvecklingsfasen för att på bästa sätt erbjuda våra kunder mervärden och ökad konkurrenskraft. Vi är experter på hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering. Med drygt 10 000 anställda världen över kan vi ge våra kunder snabb och lokal support både teknisk och kommersiell.

HYDAC Sverige har 82 anställda. Vi har huvudkontor i Spånga och filialkontor i Borås, Falun och Örnsköldsvik. Utöver våra kontor har vi verksamhet som sträcker sig runt hela Sverige.

Välkommen till – platsen där framtidens hydraulik, ny teknik och innovation flödar. Är du en visionär med passion för industriell teknologi?
Då ser vi fram emot just din ansökan. Varmt välkommen!

ANSÖKAN

I rekryteringen samarbetar Hydac med SalesOnlys rekryteringskonsulter Mikael Majoros och Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael på tel.: 0760-07 17 40 alt mail eller Kajsa på tel.: 0735-21 65 31 alt mail. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som kommer in via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 22-24. Vi ser fram emot din ansökan med CV och uppskattar om du tar dig tid att svara på ansökningsfrågorna.

Läs om mina kollegor