Lediga jobb

Innesäljare - vikariat

Protos är ett svenskägt företag och är den ledande leverantören av KRAV-märkt kött till dagligvaruhandeln. Vi har sedan 1978 fördjupat vårt arbete inom lokal och hållbar köttproduktion med vår moderna anläggning i Visby samt utvecklar ett helt nytt sortiment av proteinrika och vegetariska livsmedel. Vi tror på både och, vilket är varför vi vill att våra kunder ska kunna välja det protein som är bäst i varje enskild situation.

Vi letar efter en ny kollega som skall axla rollen som Innesäljare. Detta är ett vikariat om cirka 10 månader med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

OM TJÄNSTEN

Som Innesäljare hos oss kommer du bidra genom att skapa värdefulla kundrelationer med telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Som innesäljare kommer du arbeta både med våra befintliga kunder, men också med att attrahera nya. Du kommer erbjuda kvalitativa produkter i form av vårt eget varumärke Smak av Gotland vilket är kött av hög kvalitet direkt från Gotlands ört- och kalkrika marker.

ARBETSUPPGIFTER:

  • Löpande kontakt med kunder över telefon och mail gällande leverans och orderläggning.
  • Proaktivt bearbeta och söka upp nya kunder.
  • Säkerställa sortimentet i butikerna, samt presentera och sälja in kampanjer och nyheter i butikerna.
  • Kontinuerlig kontakt med våra utesäljare där ni tillsammans skapar en god service åt våra kunder.
  • Du arbetar från vårt fina kontor i Solna med arbetstider 07.30-16.00.

VAD ERBJUDER PROTOS DIG:

  • Ett attraktivt vikariat i rollen som Innesäljare, med goda möjligheter till förlängning.
  • Väletablerade kundrelationer och samarbeten med goda förutsättningar att lyckas.
  • Möjligheten att arbeta och utvecklas i en dynamisk miljö med motiverade kollegor.
  • Lokalt producerade produkter med tydligt ursprung och korta transportvägar.
  • En sund och inkluderande företagskultur med hållbarhet i fokus.

OM DIG

ERFARENHETER & KUNSKAPER

Vi ser att du har tidigare vana av att själv planera dina dagar och jobba mot uppsatta mål. Det är meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av försäljningsarbete samt erfarenhet från service- och dagligvaruhandeln.

Det är en klar fördel om du har goda kunskaper i Officepaketet samt vana av att arbeta i affärssystem.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du tror på ett starkt samarbete internt och sätter en stolthet i att vara en god lagspelare. Både kunder och kollegor upplever dig engagerad och ambitiös. Det faller sig naturligt för dig att bygga affärsmässiga relationer med kunderna, som håller över tid.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen, ser vi att du är nyfiken och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta i ett högt tempo, vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en förmåga att planera och följa upp dina arbetsdagar.

Som person är du kommunikativ och har en självklar känsla för service, samtidigt som du är lyhörd för din kunds tid och behov. Självklart ser vi gärna att du har en stark passion för mat!

Har du det som krävs för att lyckas i rollen – skicka in din ansökan idag!

Ansökan:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringens slut. Så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje och Maggie Klingenstierna på Wise Group. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvariga rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Wise Group får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Per på per.savje@salesonly.se eller Maggie på maggie.klingenstierna@kimm.se.

Läs om mina kollegor