Lediga jobb

TERRITORY SALES MANAGER / SÄLJARE - region ÖST

Motiveras du av ett socialt, konsultativt, varierande och högpresterande säljarbete gentemot slutkund, då finns det nu chans att sälja högkvalitativa produkter från ett starkt varumärke – Guide Gloves! I över 30 år har Guide Gloves hjälpt människor att skydda sina händer och använda dem på bästa sätt. Genom att vara den effektivaste, mest hållbara och innovativa tillverkaren av professionella arbetshandskar, ser vi till att fler kan vara säkra och trygga på jobbet.

Vi är ett engagerat, seriöst och framgångsdrivet säljteam som värnar om att ha kul på jobbet och trivas tillsammans. Är professionellt ledarskap, sunt samarbete med både kollegor och kunder viktigt för dig, då finns det stor chans att du kommer trivas i vårt nationella dreamteam!

OM TJÄNSTEN – ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

Guide Gloves söker en TSM / Säljare till region öst; Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Linköping, Jönköping, Eksjö, Nässjö, Vetlanda, Sävsjö, Oskarshamn, Västervik och Gotland. Du utgår hemifrån och vi ser med fördel boendeort centralt i regionen, tex Norrköping eller Jönköping.

Som Territory Sales Manager (TSM) hos Guide säljer du alltid våra produkter via distributör / återförsäljare. Rollen som TSM för region öst bygger även på att skapa starka och nära relationer direkt med våra slutkunder, ofta i ett nära samarbete med dina kunder; distributörer / ÅF. Tillsammans utvecklar och stärker ni kundrelationer, bland annat genom gemensamma möten, utbildningsinsatser och kundaktiviteter hos slutkund.

Rollen innebär att du arbetar nära kunden med ansvar för att driva och utveckla försäljningen mot både befintliga och nya kunder. Du har resultatansvar för dina kunder inom ditt distrikt och rapporterar till Johan Westin, Försäljningschef Norden. Även om tjänsten innebär självständigt arbete i vardagen, så värnar vi om laget och att vi hjälps åt vid kundevent och mässor, samt att vi delger värdefulla lärdomar och framgångar för optimal kompetensutveckling.

Hos oss på Guide blir du en del av ett stabilt, växande och framgångsrikt företag som ingår i en stark koncern – Bergman & Beving. Du får möjligheten att arbeta med ett välkänt varumärke, där du blir en viktig del i bolagets fortsatta expansion. Vi erbjuder ett kunnigt, seriöst, engagerat och taggat säljteam, samt sunt och professionellt ledarskap, förmånliga arbetsförhållanden och inte minst en roll där du kommer att utvecklas.

Om tjänsten i korthet:

 • Presentera och implementera nyheter, sortiment och kundanpassade lösningar.
 • Implementera vårt skyddskoncept i linje med våra mål.
 • Du säljer alltid via distributör / ÅF och aldrig direkt till slutkund.
 • Att tillsammans med våra återförsäljare, besöka slutkunder på industrin och på bygget.
 • Bygga starka externa nätverk och bidra till Guide Gloves position som ledande aktör av skyddshandskar.
 • Skapa och utveckla samarbete med både nya och befintliga kunder, med fokus på slutkunder.
 • Delta aktivt i kundevent och mässor.
 • Utbilda, inspirera och stärka kompetensen inom PPE / personal protective equipment.

OM DIG – AMBITIONER & KVALIFIKATIONER

Vi tror att du vill vara en del av ett av Sveriges starkaste varumärke inom bygg- och industrisegmentet och att du har ett starkt renommé inom branschen, samt erfarenhet från personligt skydd / teknisk funktion. Som Säljare och person blir du främst ihågkommen för din behagliga personlighet, positiva inställning, kunnighet och ditt genuina engagemang.

Vi ser att du på ett självklart sätt skapar förtroende hos kund och uppfattas som genuint intresserad. Du är lyhörd inför dina kunders utmaningar i arbetet och på det sättet förmedlar du kunskap och nya insikter, samt driver och följer upp dina kunddialoger enligt överenskommet. Vidare söker vi dig som vill förstå och har förmåga att leverera det som skapar värde för din kund, oavsett om det är skräddarsydda helhetslösningar eller just exakt de produkterna som skapar det skydd och den trygghet som din kund behöver nu.

För att bli lyckosam i rollen, har du lätt för att samarbete och du har en naturlig förmåga att skapa partnerskap och tilltro hos kunder (slutkunder), partners (återförsäljare som du har ett nära samarbete med) och dina kollegor. Känner du igen dig i vår beskrivning, då tror vi att den här rollen passar dig som handen i handsken. 🧤😊

Vidare ser vi att du har:

 • Gedigen erfarenhet från B2B försäljning gentemot slutkund, inom bygg- eller industrisektorn.
 • Varit den som lyckats nå goda säljresultat och individuella mål, samtidigt som du är en hjälpsam och uppskattad kollega.
 • Tekniskt intresse inom bygg/industri – du behöver förstå hur våra produkter fungerar i kundens vardag.
 • Förståelse för våra produkters komplexitet och starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från personligt skydd och gärna specifikt från handskar.
 • Starkt självledarskap och egen initiativförmåga.
 • En kommunikativ, pedagogisk och entusiasmerade förmåga, då tjänsten ofta innebär att inspirera och utbilda kunder och återförsäljare.
 • B-körkort, samt vilja och möjlighet att resa i tjänsten, då distriktet är relativt stort.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Kajsa på 0735-21 65 31 alt kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 13-15. Varmt välkommen med din ansökan!

OM GUIDE GLOVES

Sökord: PPE, Skyddsutrustning, PSU, PPE, TSM, Säljare, KAM, AM, Säljtjänst, GUIDE, “Guide Gloves”; “TERRITORY SALES MANAGER”, Distriktsäljare, Utesäljare, regionsäljare, Fältsäljare, Norrköping, Linköping, Försäljning, Jönköping, SalesOnly, ÅF, GUIDE GLOVES, handskar, skyddskläder

Läs om mina kollegor