Lediga jobb

Säljcoach

Älskar du försäljning och motiveras av att stänga affärer och se andra utvecklas? Då kan detta vara nästa steg i din säljkarriär då Pauser Media AB söker en säljcoach till deras nya kontor i Lund. 

Om oss

Pauser Media är ett mediaföretag med en tydlig målsättning – att göra skillnad. Vi fokuserar på strategisk kunskap för att stödja våra kunder i deras arbete. Genom våra tidningar, nyhetssajter, nyhetstjänster, och nyhetsbrev, samt våra konferenser och utbildningar, erbjuder vi hållbarhetschefer, VD:ar, kvalitetsansvariga och IT-chefer snabb och fördjupad omvärldsbevakning inom deras specifika ämnesområden

Vi publicerar fyra ledande facktidningar – Miljö & Utveckling, Telekom idag, Kvalitetsmagasinet och Vd-tidningen – samt tillhörande nyhetssajter och nyhetsbrev. Våra evenemang, inklusive ett tiotal konferenser och utbildningar, samlar över 3 000 deltagare från olika yrkesroller. Dessutom finns nyhetstjänsterna Kvalitetsvård och Hållbart samhällsbyggande.

Vi erbjuder

Här får du möjligheten att vara en del av ett välmående familjeföretag i stark tillväxt med cirka 40 medarbetare. Med huvudkontor i Stockholm och närvaro i Lund och Umeå är Pauser Media ett snabbt växande medieföretag med tydliga ambitioner och god lönsamhet. Du kommer att jobba med en omtyckt och väletablerad produkt samt högkvalitativa produkter som vi är mycket stolta över. Det här är ett inspirerande nästa steg för dig som älskar försäljning och vill se andra lyckas.

Vi har en stark gemenskap med härliga kollegor och tror på att tillsammans kan vi nå framgång. För att göra arbetsdagen rolig och inspirerande erbjuder vi bland annat kickoffer, friskvårdsbidrag, frukostar, tävlingar och luncher som du kan ta del av.

Om rollen

Som säljcoach leder du ett växande team på sju medarbetare, vilket snabbt kommer att expandera ytterligare. Här får du möjlighet att bygga upp ditt säljteam och vara med och se dem blomstra. Ditt team tillhör prenumerationsavdelningen och fokuserar på att sälja prenumerationer över telefon. Målgruppen inkluderar VD, hållbarhetschefer, IT-chefer och verksamhetsansvariga.

Ditt dagliga arbete innefattar ledarskap och coaching genom en tydlig säljmetodik. Det inkluderar uppstartsmöten, 1-2-1 möten, coachsamtal, medlyssning, uppföljning av mål och KPI:er samt möten med det operativa säljledningsgruppen. En del av din roll är också att delta i försäljning själv. Du ansvarar dessutom för att upprätthålla och stärka den starka säljkulturen genom tävlingar och andra inspirerande aktiviteter. Du kommer att vara baserad på vårt kontor i Lund, nära tågstationen och rapportera till den svenska försäljningschefen.

Om dig

För att trivas och lyckas i denna roll är du en inspirerande och kreativ person med energi att driva framgång. Du har givetvis tidigare erfarenhet av försäljning, antingen inom B2B eller B2C med goda resultat men önskar ett nästa steg i din säljkarriär. Du är bekant med att använda telefonen som ditt huvudsakliga verktyg och älskar känslan i att göra en ny försäljning.

Som individ är du resultatinriktad, energisk, kreativ och har en utmärkt förmåga att bygga förtroende. Du är en skicklig kommunikatör och njuter av att leda andra till framgång, samtidigt som du inte vill släppa försäljningen själv.

Ansökan

Är du redo för ditt nästa steg i din säljkarriär?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johanna Nygren. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna på johanna.nygren@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

För mer info om Pauser Media. Besök gärna https://www.pausermedia.se/

Läs om mina kollegor