Lediga jobb

Business Development Manager

Tillsammans mot framtiden! – vi bygger framtidens digitala lösningar

Vill du vara med på vår resa att digitalisera Sverige och världen? Kul! – välkommen att ansöka tjänsten som Business Development Manager hos oss på Gateway Digital.

Med över 20 års erfarenhet digitaliserar vi våra kunders processer, ökar effektiviteten och ger såväl kunder som medarbetare och leverantörer en upplevelse i världsklass. Vår innovativa förmåga och leverans av hållbara lösningar ger våra kunder konkurrensfördelar, i en marknad där allt fler ser digitalisering som både en förutsättning och framgångsfaktor. På Gateway Digital står vi i teknikens och möjligheternas framkant – vi vill vara det självklara valet på våra kunders digitala resa. Tillsammans med både hjärta och hjärna vill vi stå för nytänkande och handlingskraft, vägleda och skapa lösningar som ger konkreta resultat. Vi gör skillnad för en bättre digital och samtidigt en mer hållbar värld. Vi jobbar nära våra kunder!

Se film om Gateway Corporation

Vi söker en säljdriven Business Development Manager med passion för nykundsförsäljning. Du har erfarenhet av IT-lösningar och komplex lösningsförsäljning och förstår hur en global leveransmodell fungerar. Du vill även följa med dina nya kunder och se resultaten av de tjänster du sålt och vi har levererat, åtminstone i en övergångsperiod på 6-12 månader som kundansvarig för de nya kunderna. Längre kan bli aktuellt om dina kunder har stor utvecklingspotential. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en växande organisation med starkt engagemang och vi-anda. Vi tar ansvar, utmanar och hjälper våra kunder att utvecklas på deras digitala resa. Vi brinner för digital transformation – kultur och människor går hand i hand. Vi är ett globalt bolag som arbetar med digitalisering och har IT-lösningar, plattformar och teknisk kompetens i absolut framkant. Är du ambitiös, vill växa med rollen och göra karriär hos oss kan vi lova dig en både utmanande, utvecklande och kul resa. 1600 kunniga kollegor väntar med spänning på dig!

Om rollen och dig

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas har du några års erfarenhet inom komplex lösningsförsäljning av IT-lösningar samt förstår hur en global leveransmodell fungerar. Du har driv och energi samt sinne för kvalitet. Du skapar förtroende i dina relationer och drivs av att lära dig nytt och göra bra affärer – du vill skapa kundnytta. Har du det som krävs för att axla rollen som Business Development Manager är vi övertygade om att du kommer bidra till vår tillväxtresa.

Dina stakeholders hos kunderna är bland annat företagsledning, CIOs, IT-chefer, Produktägare etc. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:

 • Du driver nykundsförsäljningen/new logos inom bland annat applikations/systemutveckling (AD) och systemintegration (SI), Applikations/systemförvaltning (AM) oftast med en inriktning mot Cloud (SaaS/PaaS) och plattformar som bidrar till kundens affär och/eller effektivitet. Sammanfattningsvis Digital Transformation och Utveckling.
 • Du har kontoansvar för kunden i 6-12 mån under leverans- och implementeringsstadiet
 • Du ansvarar för din kvota, levererar kvalitet och kundvärde
 • Du är kommunikativ och en duktig relationsskapare såväl externt som internt
 • Du blir en viktig del av Gateways Digitals resa framåt och bidrar med din vilja att utvecklas och lära dig nytt, skapa affärer

Detta kan bli en spännande och utvecklande resa för dig som ser möjligheterna på ett globalt bolag som Gateway. Du rapporterar till Gateway Digital Sweden ABs Vice President Customer Success, Anamaya Dwivedi som även han är baserad i Kista, Stockholm. En del resor ingår i tjänsten, i Sverige primärt men även internationellt.

Dina erfarenheter och kompetenser

 • Kunskap inom IT-lösningar
 • ca 5-10 års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning B2B
 • Du har framgångsrikt förhandlat och sålt på c-level och älskar att stänga affärer
 • Du förstår hur en global leveransmodell (Global Delivery Model) fungerar
 • Flytande på engelska och svenska i tal och skrift
 • Du skapar dig förståelse för kundernas utmaningar för att kunna presentera bästa lösning
 • Du har affärssinne och ser möjligheter att skapa värde för kunderna
 • Du är analytisk, driven och tar initiativ
 • Du har en relevant eftergymnasial utbildning

Vill du bli en del av team Gateway Digital – skicka in din ansökan nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. OBS! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut.

Mer om Gateway Digital

Titta in på vår hemsida och läs mer om oss och våra tjänster här.

Läs om mina kollegor