Lediga jobb

Sales Account Executive

Har du bakgrund inom fintech? Bli en uppskattad kollega i vårt framåtlutade team

Viva Wallet är ett fintechbolag grundat 2010 med visionen att förändra sättet som företag betalar och får betalt på. Vi finns i 24 länder, vi är över 800 anställda, vi har 250 inhouse programmerare, vi äger vår egna banklicens och vi brinner för tech som skapar värde för våra kunder. Viva Wallet är ett tillväxtbolag med möjligheter för dig som trivs med högt tempo, kunniga kollegor, teamwork samt vill kunna påverka och bli en nyckelspelare. Viva Wallet har en ledande position i Europa och bygger nu vidare i Sverige och Norden. Vi ägs till nästan 50% av världens tredje största bank, JP Morgan och vi är det snabbast växande fintechbolaget i Europa.

Vi söker dig som tillsammans med ett passionerat, kompetent och engagerat team vill vara med på vår resa. Denna nyckelroll (vi söker faktiskt två nya stjärnor till vårt team) är viktig för vår framtid då du skapar nya affärsmöjligheter. Du är van vid komplex lösningsförsäljning och kanske har du även jobbat med partnerförsäljning.

VI ERBJUDER

Viva erbjuder en framåtlutad arbetsmiljö och kollegor både i Sverige och internationellt. Hos oss spelar alla anställda en nyckelroll och har en betydande inverkan på vår utveckling. Vi har en stark passion för tech och försäljning. Vi har kul på jobbet och bygger bolaget i Sverige tillsammans – vi skapar det bolag vi vill jobba och trivas på och erbjuder fina utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi värdesätter tillit och förtroende, högt engagemang, att man bryr sig om varandra samt att man tar ansvar – vi bygger den kultur vi vill ha!

OM ROLLEN

På Viva har du en central roll i vår fortsatta utveckling och expansion. Du har ett stort ansvar för att vinna nya kunder i Sverige. Till ditt stöd har du innesäljare som genererar leads samt kollegor i Sverige och internationellt. Du säljer våra innovativa tjänster och produkter inom fintech och leverera värde till våra kunder. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och driva affärerna framåt.

Detta kan bli början på en riktigt spännande utvecklingsresa för dig som har det som krävs för att lyckas i rollen. Rollen är baserad på vårt kontor i centrala Stockholm och du rapporterar till vår Sverigechef, Tobias Seo Arctaedius.

OM DIG

Vi söker dig – en ambitiös, driven, strukturerad, målmedveten lagspelare som älskar utmaningar. Du är trygg i dig själv och van att göra affärer med stakeholders som Affärsområdeschefer, VD, CIO, CTO och IT-chefer. Du gillar att ha flera olika kontaktytor, nykundsförsäljning, att skapa och stänga affärer samt att kunna påverka din lön.

Du är driven med ett entreprenöriellt mindset och kommer kunna påverka hur din arbetsdag utformas. I dag jobbar du förmodligen med komplex lösningsförsäljning B2B inom fintech (bank, finans, betallösningar) och du har ett tekniskt intresse. Du letar nu efter en roligare och mer meningsfull utmaning där du blir delaktig i att forma vår fortsatta tillväxtresa som en viktig nyckelspelare. Hos oss kommer du att trivas om du älskar försäljning, gillar utmaningar, tar initiativ, tar fullt ansvar för att uppnå överenskomna mål samt är en van användare av digitala verktyg. Du trivs när du får vara i teknikens framkant och kan erbjuda den senaste tekniken till nya kunder.

DINA ERFARENHETER OCH KOMPETENSER

Som vår nya kollega är du:

  • En duktig lösningssäljare inom fintech med god social kompetens
  • Strukturerad och professionell i din säljprocess – du skapar förtroende
  • En driven person som inte är rädd för utmaningar (vinnarskalle!)
  • Entreprenöriell och ambitiös med känsla för affärer
  • Duktig förhandlare på c-level (du stänger affärer och gör det bra)
  • Flytande på både svenska och engelska i tal och skrift – du är kommunikativt stark
  • Intresserad, villig och nyfiken att ta till dig den senaste tekniken och hålla dig uppdaterad
  • Utbildad med kandidat- eller magisterexamen inom relevant område

Meriterande:

  • Du har ett relevant nätverk i branschen

Vill du bli vår nya kollega på Viva Wallet, vara med på vår tillväxtresa och utvecklas tillsammans med oss – skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

MER OM VIVA WALLET

Titta in på vår hemsida

Läs om mina kollegor