Lediga jobb

Sales Manager - Rajobit

Rajobit står inför en spännande resa samt en expansiv fas och söker dig som drivs av entreprenörskap och vill skapa tid för människan att lägga sin tid på rätt saker. Vi förser bolag med digitala assistenter byggda på RPA – Robotic Process Automation. Vårt mål är att öka företagens konkurrenskraft genom att frigöra tid och resurser samt värna relationsinriktat arbete. Allt det vi människor brukar lägga tid på i form av repetitivt arbete vid datorn kan nu i stället göras av Rajobits digitala assistent. Detta kan göras medan personalen är på semester eller är hemma och sover. På Rajobit har vi jobbat med dessa tjänster i över 30 år och därmed hjälpt många bolag till en mer effektiv vardag. För mer information om oss klicka här.

Rajobit har sitt moderbolag i Finland och har under 2022 gjort entré på den svenska marknaden. Vi söker nu en ny Sales manager som skall utgå från Stockholm. Vi sitter i fina och moderna lokaler med bra läge. I ditt arbete kommer du att jobba tätt med Country Manager samt ditt team i Finland och i nära dialog med kunder.

Vi erbjuder dig

Detta är en unik möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa där du som individ har stora utvecklingsmöjligheter. För rätt person kommer det att finnas möjlighet till delägarskap. Den svenska marknaden är en del av den globala expansionsplanen. Förutom att jobba med en modern tjänst som ligger rätt i tiden kommer du även att samarbeta med en engagerad kollega och ledare. Tillsammans kommer ni att sätta strategier och aktivt bearbeta den svenska marknaden. Självklart kommer du att involveras i marknadsarbetet och korta beslutsvägar är en del av vardagen på Rajobit. Du kommer även att ha det finska säljteamet och utvecklare samt andra stödfunktioner nära tillhands. I ditt arbete med kund kommer du att driva hela affären från start till mål.

Vi söker dig som:

·      Älskar att skapa nya relationer

·      Besitter en stor social kompentens

·      Har positiv erfarenhet av nykundsbearbetning

·      Besitter förmågan att omvandla dessa nya kunder till lönsamma relationer

·      Är socialt engagerad och jobbar prestigelöst tillsammans i team

·      Meriterande är om du jobbat med närliggande tjänster, ex. Saas-lösningar

Vi ser att du som söker har en förståelse för vad tekniken kan bidra med och som kan översätta tekniken till kundens nytta.

Om du känner igen dig i denna annons och har det som krävs för att bidra till resan hoppas vi att du söker redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund och Sara Bygdéus på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök i den här annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se , Sara på 076-620 29 46 eller sara.bygdeus@salesonly.se

Läs om mina kollegor