Lediga jobb

KAM Major Accounts

ÄR DU VÅR NYA AFFÄRSDRIVNA KAM MAJOR ACCOUNTS?

Apis Training är ett av världens ledande teknikutbildningsföretag inom mobil telekomsektor. När världen går in i eran av 5G, 6G och IoT leder Apis stolt vägen inom mobil telekomutbildning. Vi har levererat prisbelönta utbildningar, training as a service, av hög kvalitet till mobiloperatörer, produktleverantörer, tjänsteleverantörer, tillsynsmyndigheter och konsulter sedan 1994. Apis Training är baserat i Stockholm där vi har vårt huvudkontor och vi verkar globalt med kontor i USA, Polen, Portugal och Kina. Vi har utbildat över 100 000 deltagare från 80 länder. Apis Trainings kompetensbyggande utbildningsprogram är baserade på forskning av de senaste 3GPP- och ETSI-standarderna för att möta våra kunders behov och förväntningar. Vår höga kvalitet och våra välkända utbildningsmetoder har tagit oss till välkända kunder i Europa, Mellanöstern, Nordamerika, Sydamerika, Karibien, Afrika och Asien-Stillahavsområdet.

Vi söker dig som med driv och engagemang för försäljning, telekom och utbildning vill ta dig an rollen som KAM Major Accounts hos oss. Vi erbjuder en roll i ett globalt bolag där du ansvarar för Major Accounts i Sverige och Europa. Tjänsten innebär stort eget ansvar och du kommer i hög utsträckning själv planera din arbetsvecka utefter dina inbokade kundmöten. Vi erbjuder löpande produktutbildning då vi värdesätter att du har kunskap om vår produktportfölj. I rollen som KAM Major Accounts har du kundansvaret för nyckelkunderna, var än i världen kunderna har sin verksamhet.

VI ERBJUDER

Hos oss på Apis Training arbetar du på ett företag med blicken riktad mot framtiden och utvecklingen inom mobil telekom. Den snabba tekniska utvecklingen inom mobil telekom förutsätter att företag som berörda av detta löpande vidareutbildar sin personal, något vi ser som en förutsättning för att vara relevant och framgångsrik. Kombinationen med det kompetenta mindre utbildningsbolaget med spetskompetens inom sitt område tillsammans med den globala approachen innebär utmärkta möjligheter till utveckling. Apis Training främjar god hälsa och friskvård samt har en fin pensionsinsättning.

OM ROLLEN

Vi söker dig som vill jobba med långsiktig försäljning av mobila telekomutbildningar av högsta kvalitet. Du har erfarenhet från vår bransch eller närliggande och har ett nätverk inom telekom. Din roll som KAM Major Accounts innebär att du på ett strukturerat sätt ansvarar för att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer till våra befintliga och nya Major Accounts. Du blir en viktig del av Apis Training då det är du som kommer att ha den främsta kontakten med våra Major Accounts. Du kommer att lyssna in, göra behovsanalyser och agera rådgivande gentemot dina kunder, rekommendera utbildningar som täcker det kompetensgap som kunden har samt erbjuda skräddarsydda utbildningslösningar för respektive kunds specifika behov.

Du förväntas jobba mot uppsatt försäljningsbudget och ansvara för att ekonomiska och andra överenskomna mål och KPIer infrias. Du ansvarar för samordning och uppföljning av Apis Trainings utbildningsaktiviteter mot Major Accounts och återkopplar dina aktiviteter i vårt CRM. Du kommer representera en kvalitetsleverantör i teknikens framkant inom mobil telekomutbildning så det finns en förväntan att du utöver en relevant bakgrund har passion, intresse och engagemang för branschen.

Du rapporterar till VP of Sales samt utgår från vårt kontor i Stockholm. Resor ingår i tjänsten.

OM DIG

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas är du initiativtagande, kommunikativ och framåtlutad som person med ett stort driv. Du gillar ett högt tempo och att skapa affärer. Du är resultatorienterad och får saker att hända. Du jobbar strukturerat, skapar tillit och förtroende i dina relationer, tar ansvar och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang. Du vill ständigt utvecklas, lära dig nytt och du är lätt att prata med. Kommunikation är viktigt i denna roll – att förstå kunderna på riktigt för att skapa värde för kunderna.

DINA ERFARENHETER OCH KOMPETENSER

  • Flerårig erfarenhet av att ha jobbat som affärsdriven KAM (du gillar försäljning!)
  • Du har erfarenhet från vår bransch samt telekom (starkt meriterande med nätverk inom telekom)
  • Du kan och vill jobba med komplex lösningsförsäljning
  • Du är kund- och lösningsorienterad
  • Du är kommunikativ och inlyssnande med vilja att förstå kundens behov och skapa hållbara affärer
  • Du tar initiativ, skapar förtroende och har en “doermentalitet”
  • Relevant högskoleutbildning
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på i första hand engelska och svenska (meriterande med andra språk på affärsnivå: tyska, spanska och/eller franska)
  • Du har B-körkort
  • Har du jobbat mot offentliga myndigheter och kan offentlig upphandling, LoU, är det meriterande

Vi ser fram emot din ansökan och att få träffa dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

MER OM APIS TRAINING

Läs mer om oss här

Läs om mina kollegor