Lediga jobb

Anbudsansvarig

Asteri Facility Solutions är ett svenskt bolag inom lokalvård och facility management med en lång erfarenhet av branschen. Vi finns representerade i större delen av landet, med kunder både inom det privata näringslivet, statliga myndigheter och bolag samt kommunal verksamhet. Vi är tillgängligt dygnet runt, året runt för att bistå våra kunder. Asteri är ett Auktoriserat serviceföretag genom Almega Serviceföretagen och är anslutna till ett flertal kollektivavtal. Vi är också ISO9001 och ISO14001 certifierande. I februari 2022 bytte företaget namn till Asteri i samband med ett ägarbyte.

Söker du efter en tjänst där du ges en nyckelroll inom företaget och dess fortsatta tillväxt? Då har du kommit rätt! Vi letar nu efter en Anbudsansvarig där du får vara delaktig i att skapa lönsamma affärer och utveckla våra processer. Asteris syfte och framgång är att leverera kompletta och fokuserade lösningar inom lokalvård och Facility Management. Med utgångspunkt i vår yrkesstolthet och tydliga hållning för kvalitet, miljö och socialt ansvarstagande bidrar våra lokalvårdstjänster till rena, fina och inbjudande omgivningar, vilket är till glädje för båda användare, anställda och kunder.

Om tjänsten:

Du kommer i rollen ta ansvar för nya affärer mot framförallt den offentliga sektorn, men också vara en viktig del av de stora privata upphandlingarna. Ansvaret omfattar att sätta processer och ramverk för våra anbud samt aktivt bidra till dess utveckling och förbättring. I rollen ingår också att systematiskt kartlägga avtal och upphandlingar, och i de upphandlingar vi beslutar delta i är din roll att projektleda anbud självständigt eller i nära samarbete med säljteam och kalkylansvarig.

Vidare innefattar rollen även:

 • Bygga upp ramverk för Asteris anbudsprocess.
 • Leverera attraktiva och välformulerade anbud med tydligt vinnande element.
 • Hantera virtuella anbudsteam, samordna och granska / redigera texter från en mängd olika intressenter, vanligtvis från försäljning, inköp, ekonomi, HR, och drift.
 • Projektledning med specialitet i anbudsprocess och skapande av säljande material.
 • Agera som ”champion” i företaget rörande hur man skapar säljande texter och vinnande anbud.

Om dig:

För att lyckas i rollen har du en bevisad förmåga att planera, producera och leverera genomarbetade anbud inom en komplex affärsmiljö. Du har erfarenhet av att schemalägga och hålla uppstartsmöten, leda lösnings-workshop, underlätta och förbereda beslutsunderlag. Du är en lagspelare och drivs av att ha många bollar i luften. För att ha bästa förutsättningar att lyckas ser vi även att du har:

 • Minst ett par 3-5 års arbete som projektledare för anbud och/eller säljprojekt.
 • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring och projektledning, gärna Public Bid Manager.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • Utmärkt kunskap i MS Office – i synnerhet: Word och Powerpoint.
 • Sinne för affärer och affärstaktik.
 • Utmärkt skriv-, layout- och presentationsförmåga.
 • God projektledningsförmåga.
 • Stark förmåga att planera (tidsmässigt) och prioritera.

Vi erbjuder:

 • En självständig roll med mycket ansvar.
 • Viktig kugge i bolagets framtida utveckling.
 • En platt organisation där din åsikt räknas!
 • Ett organisation som står för hållbarhet, ur kundernas, de anställda och miljöns perspektiv.

Ansökan:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringens slut. Så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sophia Silfvercrantz och Per Sävje på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Sophia på 076-000 18 69 eller sophia.silfvercrantz@salesonly.se eller på Per på 076-000 18 22 eller per.savje@salesonly.se

LÄS MER OM ASTERI HÄR:
Läs mer om oss på vår hemsida: Asteri

Läs om mina kollegor