Lediga jobb

Account Executive - Stockholm

Vill du skapa en bättre framtid för dig själv och för Sverige genom ditt arbete? Drivs du av att göra affärer och älskar att knyta nya kontakter och bygga nätverk? Vill du ha en nyckelroll i Camanios fortsatta framgångssaga att utveckla vård och omsorgen i Sverige?

– Då är vi rätt bolag för dig!

Alla har rätt att åldras med integritet, trygghet och livskvalitet.

Sedan starten 2016 har vi på Camanio jobbat med teknisk innovation och digitalisering för att förbättra och framtidssäkra vård och omsorg. I takt med att våra äldre blir fler och lever längre, ökar behovet av högkvalitativ vård och smarta lösningar. Med tekniska lösningar byggda på datadrivna insikter möjliggör vi flexibel, proaktiv och förebyggande vård och omsorg med användarens bästa i åtanke – oavsett om du är vård- eller omsorgstagare eller beslutsfattare. Vi kallar det teknik som bryr sig. Om vi får andra att må bra, då mår vi också bra.

Camanio är en del av AddLife, en koncern med nischade bolag inom Life Science vars erbjudande vänder sig till aktörer inom hälso-och sjukvårdssektorn.

Vi erbjuder

 •         Ett attraktivt jobb i ett expansivt bolag med korta beslutsvägar
 •         Frihet under ansvar
 •         Ett jobb där du får vara med och påverka och utveckla vård och omsorgen i Sverige
 •         En härlig företagskultur med högt i tak och mycket glädje
 •         Ljusa och luftiga lokaler i Stockholm

Om rollen

I rollen som Account Executive kommer du att sälja plattformen Camanio Care till kunder inom offentlig sektor. Ditt huvudansvar kommer vara att svara på inkommande upphandlingar via befintliga avtal. Du kommer också att arbeta proaktivt genom att söka upp kommuner och boka in möten med upphandlare och digitaliseringschefer för att kunna vara med och påverka i ett tidigt skede, samt för att bygga relationer och vara förbered inför kommande upphandlingar. Kunderna finns över hela landet och du förväntas resa ett par dagar i månaden även om mycket idag sker digitalt.

Primära arbetsuppgifter:

 •         Planera och utföra säljprocessen från initial dialog till att skriva avtal.
 •         Ansvara för pipeline och hanteringen av alla Camanio Care relaterade leads som inte är befintliga kunder.
 •         Planera och utföra RFI, leverantörsdialoger, workshops och demonstrationer av plattformen.
 •         Tätt internt samarbete med Implementation, Customer Success och marknadsföring.
 •         Delta och bidra vid seminarier, mässor och konferenser.

Om dig

För att lyckas i rollen är du affärsorienterad, strukturerad och trivs i sociala sammanhang. Du är analytisk och bra på att kartlägga lösningar mot kundens behov. Du är en god kommunikatör och presentatör med integritet och prioriteringsförmåga. Du besitter starka egenskaper inom självledarskap och har förmågan att vara proaktiv och se vad som behöver göras. Du är lösningsorienterad, målfokuserad och trivs i ett scale-up klimat.

Dina erfarenheter och kompetenser

 •         Erfarenhet av försäljning mot kommuner
 •         Erfarenhet av välfärdsteknik eller omsorg
 •         Erfarenhet av att svara på avrop inom offentliga upphandlingar
 •         Förmågan att snabbt kunna ta ägandeskap för din roll
 •         Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 •         Körkort då resor är vanligt förekommande

 

Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med innovativ teknik, tveka inte att söka redan idag.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med Mikael Majoros på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael på 076-007 17 40 eller mikael.majoros@salesonly.se

Läs om mina kollegor