Lediga jobb

Key Account Manager

I takt med att Upsales fortsätter att växa kraftfullt söker vi nu en Key Account Manager till vårt team!

Upsales är ett snabbväxande SaaS-bolag som bygger bla CRM, Marketing Automation och Subscription Management-mjukvara som används av fler än 2000 företag i Sverige och Europa. Under de senaste tre åren har Upsales utsetts till “Årets IPO” och ökat kundbasen med 400%. Vi har dubblat storleken på organisationen och fortsätter att växa i hög takt. Upsales är även klassat som ett “Great Place to Work.”

Upsales växer kraftfullt och skalar både nationellt och internationellt. Vi söker efter en ny kollega till vårt Expansion Sales-team som med ett stort engagemang skall arbeta med våra befintliga kunders tillväxt. I rollen agerar du ansvarig för dina kunders tillväxt, där du samarbetar med organisationens andra delar såsom onboarding, teknisk support, B.I. consultancy och management, för att ni tillsammans ska nå ambitiösa tillväxtmål. För att lyckas i rollen ser vi att du är tekniskt intresserad, en exceptionell kommunikatör samt agerar med ett förstklassigt affärsmannaskap.

Vi söker dig som:

Med ett starkt driv och passion för affärsrelationer och försäljning vill hjälpa våra kunder lyckas med sin tillväxt. Som KAM på Upsales kommer du vara en nyckelspelare i resan mot nästa generations mjukvara i B2B Sales & Marketing.

Den här rollen är rätt för dig som trivs i en tävlingsinriktad miljö där du utmanas och utvecklas dagligen inom B2B-försäljning med möjligheten till att vara med i vårt årliga optionsprogram.

Som Key Account Manager på Upsales kommer du att:

 • Arbeta mot tydliga försäljnings- och tillväxtmål.
 • Äga din kundstocks tillväxt; förnyelser och avtal.
 • På daglig basis ta initiativ att utmana samt stötta dina kunder i deras affärsmål, affärsutmaningar samt satsningar.
 • Arbeta systematiskt och datadrivet för att växa dina kunder.
 • Agera med ett entreprenöriellt och lösningsorienterad inställning.

För att lyckas i rollen ser vi dig ha:

 • Ett starkt driv att göra affärer och hela tiden se till kundens bästa.
 • Mer än 3 års erfarenhet av komplex B2B Sales/CSM/KAM-försäljning.
 • Erfarenhet från IT-branschen, företrädesvis också Saas-lösningar.
 • Utmärkt förmåga att kommunicera skriftligt och verbalt på svenska och engelska.
 • Sätter teamet först och ser helhet framför individ.
 • Drivs av initiativtagande och konstant utveckling.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje och Sophia Silfvercrantz på SalesOnly. Urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag!

För bästa kandidatupplevelse ber vi dig, i första steg, söka tjänsten. Om ansvarig rekryterare anser att du har en matchande profil kommer vår rekryterare, i nästa steg, ta kontakt med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan idag.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Per på per.savje@salesonly.se eller Sophia på sophia.silfvercrantz@salesonly.se.

MER OM OSS HÄR:
Läs mer om oss på vår hemsida: Upsales

Läs om mina kollegor