Lediga jobb

Teknisk projektsäljare

Om oss och om rollen

Om du har erfarenhet av teknisk systemförsäljning och vill vara en del av ett tillväxtföretag med globala muskler där du får vara med att driva utveckling, så är den här texten till dig. Om du dessutom har erfarenhet av försäljning gentemot tekniska konsultledet, behärskar dynamiken i en komplex affärsmiljö med flertalet intressenter, då är vi närmast en perfekt matchning för varandra!

PACOM® designar, utvecklar och tillverkar marknadsledandeledande säkerhetsplattformar för företag med höga krav på säkerhet och integrerar hårdvara och mjukvara i en enda lösning. Pacom är ett fristående bolag och ägs av Securitas koncernen som i sin tur är noterat på Stockholmsbörsen. Som Projektsäljare hos oss på PACOM® ansvarar du för försäljningen till tre olika kund/intressentgrupper där du är skicklig på att identifiera vad som är viktigast för respektive kundgrupp. Majoriteten (50%) av din säljtid lägger du på att entusiasmera, utbilda och informera tekniska konsulter, varav vi värdesätter din erfarenhet av att bearbetat konsultledet / föreskrivande led. Du ansvarar även för att säkerställa att våra Värdeadderande Återförsäljare (VARs) har de absolut bästa förutsättningarna att sälja våra integrerade säkerhetslösningar till slutkund. Slutligen är du också närvarande hos våra slutkunder som består av säkerhetsintensiva offentliga & privata verksamheter

För att lyckas i rollen har du hjälp För att lyckas i din roll som Teknisk projektsäljare har du stöttning av vårt support team, BD Director samt vår drivna operativa VD, Mårten Gunnarsson.

Du utgår från vårt kontor som kommer ligga närförort norr om city, i dagsläget sitter vi i Kista men vi avser byta lokaler. Du arbetar naturligtvis med frihet under ansvar att själv styra och planera din tid och vardag.

Om dig

För att trivas och vara framgångsrik hos oss på PACOM®, är du en mångfacetterad säljare som drivs av att skala upp en redan fungerande affär till nya höjder. Vi söker dig som har förmåga att översätta tekniska premiumlösningar till kundvärde och som är en skicklig relationsbyggare, såväl externt som internt. Vi är en liten organisation i den stora koncernen, det innebär i vår värld att du kan kavla upp ärmarna när det behövs och samtidigt har en strategisk höjd, alltihop med en tydlig målsättning att växa vår viktiga affär. Du, liksom vi, är också en teamplayer och har en ödmjukhet i vilken du bäddar in din vinnarinstinkt!

Vidare ser vi gärna att du

 • Har gedigen erfarenhet av uppsökande teknisk system- och/eller lösningsförsäljning B2B gentemot konsult- och beställarled.
 • Har förmåga att kommunicera på flera olika nivåer och van att knyta ihop affärer med flertalet intressenter
 • Är proaktiv, snabb i tanken och är intresserad av trender och omvärldsbevakning inom ditt gebit
 • Är strukturerad, analytisk och van vi att planera din tid samt använda CRM verktyg
 • Trivs med att tala inför grupper och tycker det är roligt att utbilda och skapa engagemang
 • Innehar B-körkort
 • Har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt god engelska då det är vårt koncernspråk
 • Just nu tänker: WOW, det står mitt namn överallt på den här annonsen!

Vi erbjuder

 • Chansen att vara en del av ett välmående, globalt och solitt företag under kraftig tillväxt där du får en central roll för vår fortsatta framgång
 • Frihet under ansvar där du ges möjligheten att fokusera på det du älskar allra mest; att bedriva konsultativ teknisk försäljning mot kunder
 • Möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss

Känner du som vi, att vi bara måste jobba ihop? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Vi avser tillsättning av tjänsten innan jul, med tillträde enligt ö.k med hänsyn till uppsägningstid.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Kristin Axelsson. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för rollen. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor