Lediga jobb

Sales Executive / Sales Engineer

VILL DU FÖRÄNDRA OCH DIGITALISERA BYGGBRANSCHEN?

MagiCAD Group ligger i framkant vad gäller digitalisering av byggbranschen och våra tjänster används av tusentals företag i över 80 länder runt om i världen. Vi tillhandahåller bland annat digitala verktyg som låter el- och VVS-projektörer skapa bättre byggnader. Vår Manufacturer Business Unit är specialiserad på att tillhandahålla banbrytande lösningar till el- och VVS-tillverkare inom byggnadsinformationsmodellering (BIM) samt programvaror.

MagiCADs företagskultur bygger på en platt organisationsmodell som möjliggör självstyrning och en öppen familjär kultur. Vi erbjuder utmärkta möjligheter till karriärutveckling, bekväma kontor och möjlighet till flexibla arbetstider. Vi tror att lyckliga medarbetare är nyckeln till stora framgångar. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Göteborg.

 

Vi söker nu en Sales Executive / Sales Engineer till vår Manufacturer Business Unit. Du kommer att ingå i ett internationellt sälj- och marknadsföringsteam. Dina kunder kommer huvudsakligen att finnas i Skandinavien.

OM ROLLEN

Vi vill att du brinner för att kommunicera värde till dina kunder och har förståelse för den tekniska miljön som ständigt utvecklas och ser detta som en motiverande utmaning. Vi uppskattar att du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt.

  • Du utvecklar befintliga kunder och attraherar nya kunder genom telefonsamtal, online- och live-möten
  • Du bedriver konsultativ försäljning och säljer våra tjänster (BIM-objektmodellering, molnbaserade tjänster och skräddarsydda programvarulösningar) till el- och VVS-produkttillverkare
  • Du deltar på mässor och konferenser

OM DIG

  • Du har säljerfarenhet inom mer komplex lösningsförsäljning och drivs av att skapa resultat och nå dina mål
  • Du pratar/skriver flytande svenska och engelska (ett plus om du behärskar fler nordiska språk)
  • Du har erfarenhet av BIM från bygg- och/eller installationsbranschen (el och VVS)
  • Du har förståelse för digitala verktyg och ser dem som viktiga nu och i framtiden
  • Du är kommunikativ, lösningsorienterad, driven och tar tag i saker

Vår teknik är i framkant och efterfrågan på våra tjänster växer ständigt. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att växa tillsammans med oss som en värdeskapande lösningsorienterad säljare. Du kommer att göra detta i ett framgångsrikt och ekonomiskt stabilt företag. Vår internationella och avslappnade arbetsgemenskap välkomnar dig ombord!

Vill du bli en uppskattad kollega i vårt engagerade team – skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

MER OM MAGICAD

Läs mer om MagiCAD här. Läs även om hur el- och VVS tillverkare kan dra nytta av den digitala transformationen här

Läs om mina kollegor