Lediga jobb

Sales Executive

Staria är på en tillväxtresa!

Staria grundades i Finland 2003 och vi är helägda av våra anställda och Vaaka Partners. Vår breda tjänsteportfölj inom finans/redovisning samt Netsuite ERP gör det möjligt för internationella tillväxtföretag att effektivt expandera sin verksamhet till nya marknader. Staria är det enda företaget i Europa som kan erbjuda internationella redovisnings- och resursplaneringstjänster till över 40 länder genom ett dedikerat team.

Staria är Nordens och en av Europas största NetSuite partners med utmärkelser som tex årets partner EMEA 2021. Idag är vi 350 kollegor i 6 länder och 12 kontor – och växer!

Nu söker vi en Sales Executive till vårt Netsuite-team i Stockholm. Vi söker en energisk och skicklig medarbetare som tar med sig en gedigen erfarenhet av att sälja moderna IT-lösningar och som är intresserad av att komma in i en snabbrörlig internationell arbetsmiljö.

Om tjänsten:

I din roll kommer du att ingå i vårt internationella sälj-team i Stockholm där du från dag ett tar en nyckelroll i att bygga solida affärslösningar för våra kunders verksamhet. På Stockholmskontoret arbetar 10 personer i olika roller med att serva kunder, där hälften av oss är dedikerade säljare. Från Stockholm täcker vi den nordiska marknaden förutom Finland samt Polen och CEE.

Vår kundgrupp är bolag som växer snabbt och har ambitionen att fortsätta göra detta. En gemensam faktor för våra kunder är också att de har internationella expansionsplaner. För oss bygger framgång på en vilja att sätta oss in i våra kunders verksamhet och behov. I stället för att tillhandahålla standardlösningar strävar vi ständigt efter att skapa nya och bättre sätt att lösa våra kunders tillväxtutmaningar. Du kommer främst att fokusera på kunder med huvudkontor på den norska eller den svenska marknaden. Erfarenhet av den norska marknaden är extra meriterande för oss.

Din uppgift blir att bygga en pipeline med potentiella kunder som du bygger en affärsplan omkring. Fokus för oss är att vi gemensamt bygger en större kundbas för att möjliggöra framtida tillväxt. Till ditt stöd finns din närmaste chef, det övriga teamet av Sales Executives samt marknadsförings- och försäljningssupport.

Vad hjälper dig att lyckas i den här rollen?

  • Du har en ambition och ett driv att utveckla våra lösningar och arbetssätt ytterligare och är stolt över att möjliggöra lösningar i världsklass för våra kunder genom en djup förståelse för våra kunders affär.
  • Du tar med dig en gedigen erfarenhet av att sälja IT-lösningar, företrädesvis till tillväxtbolag.
  • Van vid att möta och förhandla med individer på C-nivå.
  • Struktur och uthållighet i hur du arbetar givet att säljcykeln ofta är ganska lång.
  • En positiv attityd där du bidrar till teamets och företagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Varför skall Du börja hos oss?

  • Du kommer att få vara en del av ett innovativt och energiskt team som arbetar nära tillsammans för att bygga framgång för både Staria och våra kunder.
  • Möjlighet att arbeta i en internationell miljö och en del av vår organisation med låg hierarki.
  • Vi uppskattar flexibla sätt att arbeta och stödjer aktivt dem som vill kunna arbeta hemifrån, inklusive bidrag för att du skall kunna skapa det hemmakontor som passar dig bäst.
  • Självklart har vi andra fördelar som en konkurrenskraftig ersättning, friskvårdsbidrag, övriga rabattprogram mm.
  • Staria har nyligen fått certifieringen Future Workplaces vilket är ett tecken på vår utmärkta medarbetarupplevelse!

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Per på 076-000 18 22 eller per.savje@salesonly.se

Läs om mina kollegor