Lediga jobb

Distriktssäljare

SKANCO – Skandinavisk Beslagskompani AB

Vi är agent / importör för ledande varumärken inom kök och bad. Vi har en svensk verksamhet sedan år 2000 och har idag en av dom ledande rollerna på svenska köksmarknaden. Våra kunder är till huvudsak grossister, köksproducenter, producenter av bänkskivor och köksbutiker. Vi är en del av Salix Group som driver, utvecklar och förvärvar verksamheter med produkter inom bygg och industri, primärt beslag, förnödenheter, insatsvaror och emballage. Här finns dessutom ett starkt erbjudande bestående av produkter för hem och trädgård samt lant- och skogsbruk. Vårt erbjudande består i huvudsak av egna varumärken men också av distribuerade varumärken. Kännetecknande för hela Salix Group är en utpräglad entreprenörsanda, ett stort branschkunnande och en strävan att alltid förbättra.

Om tjänsten:

Vi söker nu en driven och strukturerad distriktsäljare Stockholm/Mälardalen som vill vara med och utveckla affären hos våra kunder. Vi arbetar primärt mot återförsäljare, köksbutiker, entreprenörer, föreskrivande led m.fl. I rollen som distriktssäljare kommer du att vara mycket ute hos kund och vara ansiktet utåt för Skancos sortiment inom premium diskhoar och köksbänkslösningar. Du kommer ha ett nära samarbete med våra innesäljare och tillsammans utveckla Skancos affär. Majoriteten av din tid kommer att spenderas ute hos kund och det är upp till dig att lägga upp dina dagar och planera dina möten på ett effektivt sätt. I denna roll kommer du att ingå i Skancos ledningsgrupp. Vi utgår från trevliga och ljusa lokaler i Kungsängen. Med fördel bor du norr om Stockholm.

Vi tror att du:

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning inom premium produkter. Du har ett genuint tekniskt intresse gärna kopplat till kunskap inom design vilket gör att du på ett enkelt och trovärdigt sätt kan förklara kundnyttan. Du är driven, affärsmässig och håller alltid företagets flagga högt ute hos kund.

 Personliga egenskaper:

 • Relationsbyggare av rang.
 • Förmåga att se affärsmöjligheter och agera på dessa.
 • Trygg och prestigelös.
 • Drivs av prestation och motiveras av utmanande mål.
 • Utåtriktad och förtroendeingivande.
 • Strukturerad i både din planering och ditt utförande.

Vi erbjuder dig:

 • En spännande roll på ett bolag i tillväxtfas.
 • Frihet under ansvar.
 • Ett aktivt jobb med mycket kundmöten och arbetsglädje.
 • Ett prestigelöst gäng med hög samarbetsvilja.
 • Inkluderande och välkomnande kultur.
 • Chansen att få representera premium produkter.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringens slut. Så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Mikael Majoros och Per Sävje på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael på 076-007 17 40 eller mikael.majoros@salesonly.se eller på Per på 076-000 18 22 eller per.savje@salesonly.se

Läs om mina kollegor