Lediga jobb

Account Manager Specialities

FUCHS Lubricants är en global koncern, med rötter i Tyskland, och ett av världens ledande smörjmedelsföretag. Vi har infrastrukturen på plats för att kunna hjälpa nya företag och kunder med smörjmedelslösningar, var de än befinner sig i världen. Med ett brett sortiment av produkter och tjänster levererar FUCHS till flertalet olika branscher så som fordons-, livsmedels- och tillverkningsindustrin, gruvdrift, metallbearbetning, jord- och skogsbruk, flygindustrin, transport samt stål-, metall- och cementindustrier – och många fler. 

Här i Norden jobbar vi nära våra kunder med en klar ambition att vara marknadsledande med att skapa kundanpassade lösningar med hjälp av smörjmedel och specialprodukter. Vi söker nu en Account Manager till vårt svenska säljteam. Hela Sverige är din arbetsplats och även Norden på sikt. I denna tjänst får du möjlighet driva dina egna affärsprocesser med befintliga och nya kunder med ambitionen att växa verksamheten på ett lönsamt sätt.

Vi vill skapa ett hållbart värde inom hela vår företagsverksamhet – för våra kunder, våra anställda, våra aktieägare och samhället som helhet. Det är ett högt prioriterat mål för oss att säkra en god livskvalitet för framtida generationer. Vi stödjer och vill bidra i genomförandet av de 17 globala mål för hållbar utveckling som FN:s 193 medlemsstater antog i september 2015. Våra produkter och lösningar är avsedda att bidra till dessa mål på många sätt och genom vår närvaro på många marknader världen över har vi möjlighet att stödja de flesta av de 17 globala målen.

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra Speciality teamet vilket innebär att du arbetar med specialsmörjmedel för extrema förhållanden, krav och certifieringar. Det kan handla om högpresterande smörjmedel för öppna kuggväxlar, olika produkter för smidesindustrin, temperaturstabila smörjmedel och eldfasta slipmedel för stålindustrin för att nämna några exempel. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära:

 • Budgetansvar för försäljning till nya och befintliga kunder
 • Arbeta proaktivt med kollegor/avdelningar för att skapa kundanpassade lösningar
 • Utveckla och driva försäljning av specialsmörjmedel till befintliga och nya kunder
 • Vara innovativ och arbeta målmedvetet för en kontinuerlig utveckling av vår verksamhet
 • Förstå och ta ägandeskap över den egna försäljningsportföljen

Vem är du?

 • Nyfiken, samt problem- och lösningsorienterad, med vilja att förstå kundens verksamhet, utmaningar och behov
 • Affärsmässig och resultatinriktad, med förståelse för helheten i affärsprocessen
 • Social och en mycket god relationsbyggare, som genom engagemang och genuint intresse, skapar förtroende hos kunder och kollegor
 • Självständig och ansvarstagande för ditt uppdrag och för kundens affär
 • Har minst 3 års erfarenhet och dokumenterat framgångsrika resultat inom teknisk försäljning
 • Har högre relevant utbildning, universitet eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet

Tjänsten har möjlighet att utgå från något av våra två kontor belägna i Stockholm eller Kungsbacka eller alternativt genom eget hemmakontor.

Vi erbjuder

 • En utvecklande säljtjänst, med högkvalitativa produkter och lösningar, nöjda kunder med bra rykte i branschen
 • Goda möjligheter till att växa och utvecklas i en nordisk säljorganisation
 • En viktig roll i ett internationellt välrenommerat och ekonomiskt stabilt företag
 • Möjlighet att bidra till att FUCHS når uppsatta mål genom att skapa nya kundrelationer och att utveckla befintliga kunder
 • En självständig roll, där du ansvarar för att bygga vidare på ett väletablerat kundunderlag
 • Öppen företagskultur med ett kunnigt, trevligt, hjälpsamt och engagerat team, där laganda och att ha roligt på jobbet värderas högt
 • Bra villkor samt ett väl uppstyrt ”on-boarding” program

Vill du bli en viktig och uppskattad del av FUCHS – skicka in din ansökan!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Mikael Majoros. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael Majoros på 076-0071740 eller mikael.majoros@salesonly.se.

Läs om mina kollegor