Lediga jobb

Kundansvarig Säljare

Sedan starten 2013 har Nordic Parks etablerat sig som en helhetsleverantör av produkter för offentlig miljö inom de tre benen möbler, återvinning och lek. Företaget har rötterna i klassisk svensk tillverkningsindustri och erbjuder rikstäckande försäljning. Nordic Parks står stadigt med värderingar som är tydliga och fokuserade på riktigt hög kvalitet och hållbarhet i allt det man gör. Tillverkning sker i verkstäder i Västerås och Örebro där det tillverkats rejäla produkter för svensk industri sedan 1950-talet. Kanske är vi lite gammaldags som vägra flytta tillverkning till lågkostnadsländer, men vi tror stenhårt på att svensktillverkat håller längre.

Som Nordic Parks nya kundansvarige säljare kommer du in till ett bolag som har lagt grunden för en spännande tillväxtresa. Sedan starten har ägarna jobbat med långsiktighet och kvalitet som ledord. Välkommen till bolaget som ser det som en självklarhet att man har det bra på jobbet och som har sunda värderingar. Här möter du en mindre existerande försäljningsavdelning och nu söker Nordic Parks dig som vill bidra till ökad försäljning och på sikt växa i ansvar. För rätt person är de personliga utvecklingsmöjligheterna stora både i form av kompetens och i formellt ansvar.

De som använder Nordic Parks produkter är kanske du själv eller dina barn när ni är ute i parker eller andra offentliga miljöer. Dina kunder kommer till exempel att vara landskapsarkitekter, bygg- och entreprenadbolag samt kommuner och stora fastighetsägare.

Nordic Parks har en expansiv plan där företaget kommer fortsätta växa organiskt i rätt takt. En kompetent och erfaren styrelse finns på plats och nu söker vi dig som med målmedvetenhet och passion kan bidra på resan. Du kommer att utgå från kontor i hemmakontor på västkusten eller i sydsverige.

Om dig:

För att vara lyckosam i rollen tror vi du är en stjärna på att skapa nya relationer. För att få igenom affärer krävs ibland ganska omfattande navigering i landskapet av intressenter, därför söker vi dig som är driven och affärsmässig med förmågan att bemöta olika typer av bolag och befattningar.

Vidare ser vi att du:

  • Har relevant säljerfarenhet
  • Brinner för affärer och drivs av att vinna
  • Tror på långsiktighet och kvalitet
  • Är inställd på att komma till Nordic Parks för att göra ordentlig skillnad

En drömkandidat för oss vore om du som söker:

  • Har en liknande roll hos en branschkollega eller närliggande men kanske vill komma till en organisation med egen produktion och kortare beslutsvägar där du själv förväntas fatta betydligt fler egna beslut
  • Känner du att den här annonsen är skriven för dig? Då hoppas vi att du söker redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Läs om mina kollegor