Lediga jobb

Technical Sales Support Specialist

   

Vi har just anställt en kompetent kollega, nu är det dags för nästa! 🙂 Som Technical Inside Sales Specialist för produktområdet Vibrationsteknik, har du en nyckelroll i Christian Berners verksamhet. Vi på Vibrationsteknik isolerar vibrationer, stomljud, stegljud och buller och skapar därmed goda arbets- och boendemiljöer för industri och byggbranschen. Lösningar som skyddar människor och känslig utrustning, samt skapar bättre och tystare produkter. I över 30 år har vi hjälpt våra kunder att finna den mest optimala lösningen. Rätt lösningar leder till bättre funktion och lönsamhet – vill du vara med på vår resa? Du kommer bli en viktig del i ett framgångsrikt och sammansvetsat säljteam som arbetar med att vidareutveckla våra kunder runt om i Sverige. Om du identifierar dig med våra värdeord identifierar dig med våra värdeord; engagemang, spetskompetens och service, så fortsätt läs!

Din roll blir att bistå säljorganisationen med stöd kring teknisk rådgivning, kundhantering, offertframtagning, avtalshantering, kundkommunikation och uppföljning. Du kommer vara delaktig i kunddialogen och tillsammans med kundansvariga säljare hjälpa till att underhålla våra starka relationer och med hjälp av tekniska beräkningar ta fram passande produkter och tekniska lösningar. Du kommer bli insatt i hela vår affärsprocess och har därmed möjligheten att kunna utvecklas inom komplex lösningsförsäljning och affärsutveckling.

Du utgår från vårt huvudkontor i Mölnlycke, Göteborg med möjlighet till flexibilitet att arbeta en del av tiden hemifrån.

Vi erbjuder

  • En trivsam företagskultur och del i ett engagerat team som har väldigt roligt tillsammans
  • Ett intressant arbete med innovativa produkter och lösningar som skapar tydligt kundvärde
  • En möjlighet att arbeta i en öppen miljö där idéer och tankar lyfts fritt bland kollegor

Dina kvalifikationer

  • Du arbetar idag i en samordnande och administrativ roll av teknisk karaktär och vill ta nästa steg i karriären
  • Erfarenhet av att läsa och tolka tekniska ritningar
  • Stark serviceådra, drivas av goda kundrelationer och viljan att göra det lilla extra för kunden
  • Strukturerat arbetssätt och en van användare av CRM-verktyg
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska, då kommunikationen med leverantörer sker på engelska. Extra meriterande är om du dessutom talar tyska!
  • B-körkort

Du som person

Du är angelägen att lära dig nya saker, bra på kommunikation och är villig och duktig på att dela kunskap med andra. Du är en lagspelare, är relationsskapande och initiativrik. Du gillar att ta plats för att proaktivt kunna bidra med dina insatser och din kompetens. Du är nyfiken och lösningsorienterad med en stark vilja att förstå kundens utmaningar och behov. Du är logiskt sinnad och trivs i att arbeta med väldokumenterade processer.

ANSÖKAN

Känner du att den här annonsen är skriven för dig? Då ska du ansöka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med fysiska möten med Christian Berner innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Vi på Christian Berner nöjer oss inte med att tillhandahålla rätt produkter från ledande leverantörer, utan erbjuder tjänster som gör att du alltid kan förvänta dig någonting mer. Våra produkter, vår höga servicegrad och vår kompetens förbättrar industrier över hela Norden. Att köpa tekniska komponenter, material och avancerad utrustning är en process som ofta involverar många beslut. Med över 120 års erfarenhet som strategisk partner och rådgivare mellan tillverkare och kunder strukturerar och effektiviserar vi beslutsprocessen.

                      

Läs om mina kollegor