Lediga jobb

Technical Inside Sales Coordinator

Om oss och rollen

Om du vill till ett familjärt, välmående, stabilt och långsiktigt familjeföretag och är passionerad av teknik som skapar kundvärde, då ska du fortsätta läsa. Som Technical Inside Sales Coordinator hos oss på Radiall, spelar du en central roll i säkerställandet av att våra kunder får den höga service, rådgivning och uppmärksamt som de förväntar sig beträffande våra innovativa produkter och lösningar. Vi är ett stolt franskt familjeföretag med global räckvidd som tillverkar elektroniska komponenter för användning i krävande miljöer. Våra kunder finns bland annat inom den tillverkande industrin, så som flyg-, försvars-, quantum-, rymd- och tågindustrin, samt telekom, läs mer om oss och vårt erbjudande på radiall.com.

I din roll kommer du ansvara för att konvertera inkommande kundförfrågningar via mail och telefon till försäljning som skapar ett mervärde för våra kunder, svara på frågor och spörsmål kring våra produkter, säkerställa ordning och reda i affärssystemet, samt vara en stjärna på att skapa offerter och hålla koll på våra kunders orderböcker, våra fabrikers ledtider, hanterar reklamationer och även vara ett ovärderligt stöd för våra Tekniska utesäljare. 

Du­­­­­ kommer vara en viktig del av ett sammansvetsat, välmående och familjärt team, där du blir den tredje medlemmen. Samtidigt är du en del av ett globalt, stort företag – det bästa av två världar! Det innebär att du, precis som vi, behöver vara prestigelös och ansvara för helheten! Hos oss blir du aldrig en anställningssiffra i mängden och vi är övertygade om att du kommer att trivas hos oss!

Du utgår tillsammans med oss från vårt kontor i Sollentuna med möjlighet att arbeta hemifrån, då vi tillämpar frihet under ansvar.

Om dig

Hos oss kommer du arbeta med komponenter, men det viktigaste är inte att du har erfarenhet av tekniskt innesälj (även om vi ser det som en bra merit!) det viktigaste för oss är din personlighet, din erfarenhet och framför allt din kompetens att ge hög kundservice, din affärsmässighet och din vilja att kontinuerligt lära dig mer. Du är en lagspelare, relationsskapande och initiativrik. Du gillar att ta plats för att proaktivt kunna bidra med dina insatser och din kompetens. Du är nyfiken och lösningsorienterad med en stark vilja att förstå kundens utmaningar och behov. Du är logiskt sinnad och trivs i att arbeta med väldokumenterade processer.

Vidare så ser vi gärna att du…

  • Har gedigen erfarenhet av att ha arbetat med kundservice/kundtjänst/innesälj, gärna gentemot den tillverkande industrin i någon form
  • Är en skicklig och van användare av CRM, affärsstödssystem och Officepaketet
  • Har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Meriterande men inget krav

Annat skandinaviskt språk

Ansökan

Känner du att den här annonsen är skriven för dig? Då ska du ansöka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

About Radiall

Since 1952, we have been enabling the future and collaborating with our customers to succeed. We have developed an award winning reputation and established strong relationships with our customers by providing innovative solutions. Part of being the best is supplying products that customers can trust for unrivaled repeatability and reliable performance. That’s why we’ve invested in facilities around the world that specialize in manufacturing capabilities critical to manufacturing the finest interconnect components to support your most demanding applications. Our commitment is to continue to be the market leader you rely on – in every region around the world – so that you can be the leader in your field.

Läs om mina kollegor